Hoe iemands Myspace Account annuleren

Wanneer u zich eerst voor Myspace aanmelden, lijkt het alsof het koelste ding in de wereld. Hebt u uw eigen kleine ruimte, een ruimte waarin u van uw gedachten aan de wereld delen kunt. Maar als u hebt plotseling zijn gebombardeerd door mensen die willen brengen u hun "vriend" en willen uw account annuleren, hier zijn enkele tips over wat u wilt naast het te klikken "Annuleer."

Instructies

1

Maak een lijst van iedereen die u nog wilt bewaren in contact met op Myspace. MySpace is geweldig voor het helpen bevorderen van zowel persoonlijke en zakelijke relaties. Noteer al je "vrienden" die u nog wilt bewaren in contact met.

2

Stuur ze een e-mail via Myspace uit te leggen dat u uw Myspace-pagina omlaag willen nemen. U hoeft niet te geven van een specifieke reden, maar mocht u ingedrukt om dit te doen, gewoon zeggen dat je blijven krijgen spammed.

3

Alle uw contactgegevens bevatten zodat die vrienden goede en professionele relaties met u kunnen houden. Dat oude gezegde "uit oog, uit het hart" ringen zeker waar in onze snelle cultuur, zodat u willen ervoor zorgen dat mensen weten hoe om greep te krijgen van u.

4

Doorloop de normale stappen van het annuleren van uw account door te klikken op "Accountinstellingen" en dan "mijn account annuleren." Nadat u het heeft geverifieerd, hebt u met succes uw Myspace-account geannuleerd.

Tips & waarschuwingen

  • In tegenstelling tot sommige van de andere social networking sites, zodra u uw Myspace-account annuleert, is het gegaan voor altijd. Sommige andere sites bewaren gegevens voor het geval je van gedachten verandert.