Hoe huur en Bekijk digitale films op Media Center-PC

Het portaal Online Spotlight is een erg handig product geboden door Windows Media Center-PC. Het is gratis, premie, alsmede abonnement gebaseerde service product. U kunt genieten van op afroep radio, sporten, muziek evenals films erdoorheen. Dit webportaal heeft verschillende services die beschikbaar zijn via de brede waaier van kanalen. Nu hoeft u niet te fysiek huur DVD's om te kijken naar films. U kunt zoeken naar een film kijken met behulp van deze service alsmede huur films met behulp van de Movielink service. Deze dienst is momenteel beschikbaar voor de gebruikers in de VS alleen.

Instructies

1

Abonneer je op Online Spotlight portaal. Blader door het menu. Het heeft verschillende services die beschikbaar zijn. Klik en selecteer films uit de lijst.

2

Verken de Movielink service. Deze functie kunt u bladeren en zoeken van films. Voer een trefwoord en zoek de film van uw keuze. Wilt u huren van de film. Deze online verhuur film service is geweldig en werkt het beste met de Media Center-PC. U kunt het huren van meerdere films met behulp van deze functie.

3

Selecteer het tabblad mijn verhuur. Het somt alle de films die u hebt gekozen om te huren.

4

Ga naar de winkelwagen-optie. Hier kunt u toevoegen of verwijderen van items. De huurprijzen voor elke film getoond samen met een totaalbedrag van de factuur. Kies een betalingsmethode.

5

Download de film. Het is aanbevolen om de film via een breedband internet downloaden. U kunt een film maximaal tot 30 dagen opslaan. De film zal automatisch worden verwijderd van uw computer na verstrijken periode. Het beste deel is dat je niet hoeven te retourneren van de film of zorgen over eventuele achterstallige betalingen. De meeste van de films zijn matig geprijsd op $1.99 per verhuur.

6

Kijk naar de Akimbo-service. Het combineert TV en de technologie van Internet ter vergemakkelijking van de toegang tot uw favoriete TV-shows. Met meer dan 125 kanalen en ongeveer 50 soorten video-inhoud, Akimbo is een geweldige manier om te zoeken en ontdekken van TV-shows. Je kunt het gebruiken van uw Media Center-afstandsbediening en programma op afroep. Kies uit een verscheidenheid van digitale documentaires en programma's.

7

Check out andere opties. TVTonic is nog een andere optie van de verhuur van de film. Het biedt nieuwe film releases samen met nieuws en andere TV-inhoud. Alle video's worden gedownload en opgeslagen in de cache van uw harde schijf. Deze service is speciaal ontworpen voor Media Center gebruikers.

Tips & waarschuwingen

  • Ontwikkel een gewoonte van uw favoriete films branden op DVD met Media Center na het downloaden. Dit zal ook vrij te maken waardevolle ruimte op uw harde schijf.
  • Vergeet niet te lezen online overzichten van films die u wenst te huren.
  • Vermijd circulerende verhuur media onder vrienden en collega's. U kunt een kopie bijhouden voor uw collectie.