Hoe het verhogen van de snelheid van een 56K Modem uitgevoerd op 25KHoe het verhogen van de snelheid van een 56K modem uitgevoerd op 25K wordt gewoon gedaan met een desktop-PC met Windows XP, Vista of Windows 7 besturingssysteem. De procedure wordt bereikt zonder te zijn verbonden met het Internet en met een computer met een werkende 56K baud modem geïnstalleerd.

Instructies

1

Ga op het bureaublad van Windows en voer de volgende stappen uit:
Druk op de knop "Start" en ga naar het "Control Panel" in de "Start"-menu.

2

Ga in het Configuratiescherm dan vinden en klik op "Telefoon- en modemopties."

3

Klik op het tabblad "Modems".

4

Klik op de knop "Eigenschappen" in de rechterbenedenhoek.

5

Klik op het tabblad "Modem".

6

Selecteer uw inbel-modem in de lijst als niet is geselecteerd.

7

Selecteer de keuzelijst met invoervak (de maximale snelheid van de Modem) in het midden van het dialoogvenster en selecteer de gewenste modemsnelheid. Om de modem zo snel mogelijk uitvoeren, selecteer 115200 als de baud-rate. Desgewenst een snelheid is langzamer dan 115200, selecteer vervolgens de gewenste baudrate. Klik vervolgens op "OK." en sluit het "Control Panel".

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik van de keuzelijst met invoervak "Maximum poortsnelheid" stelt de poortsnelheid voor de gewenste baudrate. Opmerking: 115200, door of te selecteren tarieven boven 56K, de modem werkt zo snel als het kan en zal niet overtreffen de 56K-doorvoer die de maximale doorvoer van de modem.
  • Let op: het wordt sterk aangeraden dat de modem in de computer niet moet worden aangesloten op het Internet bij het aanpassen van de snelheid van de modem.