Hoe het verhogen van de grootte van de geschiedenis in de Eclipse-Console

De Eclipse Integrated Development Environment (IDE) is een instrument voor de ontwikkeling van krachtige, gratis en open-source software. U kunt deze software gebruiken voor het maken van toepassingen in een aantal programmeertalen. Elke toepassing wordt opgeslagen als een apart project en bestaat uit een of meer bestanden. Wanneer u de inhoud van een bestand wijzigt, worden de wijzigingen opgeslagen met de Eclipse geschiedenis. U kunt terugkeren uw broncode naar eerdere versies met behulp van de geschiedenis. Als je een heleboel ruimte op harde schijf hebt, kunt u het verhogen van de geschiedenis.

Instructies

1

Laad de Eclipse IDE door te klikken op het pictogram. De belangrijkste toepassingsvenster verschijnt.

2

Klik op "Venster" op de hoofdmenubalk aan de bovenkant van het toepassingsvenster. Een submenu wordt weergegeven.

3

Kies "Eigenschappen" uit het submenu. Er verschijnt een venster "Eigenschappen".

4

Typ "Geschiedenis" in de tekstvak geplaatst naar de zijde van de linkerbovenhoek van het venster "Eigenschappen". Een lijst verschijnt in de kolom onder het tekstvak.

5

Selecteer "Lokale geschiedenis" in de lijst. De rechterhelft van het venster "Eigenschappen" zal de geschiedenis beeldscherminstellingen.

6

Wijzig de instelling "Aantal dagen dat bestanden" van "7" naar een groter getal. Dit is van invloed op hoeveel dagen de wijzigingen worden opgeslagen in de geschiedenis.

7

Wijzig de instelling "Maximum posten per bestand" uit "50" naar een groter getal. Dit aantal heeft invloed op hoeveel wijzigingen per bestand zijn opgeslagen. Hebt u een zeer grote bestanden, kunt u dit aantal sterk doen toenemen.

8

Wijzig de instelling "Maximale bestandsgrootte" van "1" naar een groter getal. Dit nummer bepaalt hoe groot het geschiedenisbestand zal zijn, gemeten in megabytes. Stel dit in op een redelijk aantal gegeven van de vrije ruimte van uw harde schijf.