Hoe het schrijven van een Thriller op Rapidshare

Hoe het schrijven van een Thriller op Rapidshare


Rapidshare is een bestand uploaden systeem die u gebruiken kunt om al uw werk en informatie uit de buurt van de computer waarmee u werkt op te slaan. Dit kan een groot voordeel voor schrijvers en romanschrijvers: er is niets erger dat wordt halverwege uw magnum opus en verliezen vanwege een grote technische storing. Als je het schrijven van een thriller, een fantasie, een science-fiction of enige andere vorm van de roman, kunnen Rapidshare een life saver.

Instructies

1

Open een Rapidshare account door te gaan naar Rapidshare.com. Alle nodige informatie in te vullen en ervoor te zorgen dat u toegang heeft tot uw account om dossiers te uploaden zodra u klaar bent.

2

Een leeg document te openen. Beginnen met het schrijven van uw thriller. Hoe lang u wilt maken, wat het exacte onderwerp is of hoeveel u elke dag is aan jou, maar regelmatig opslaan op de computer die u bezig bent.

3

Uw voortgang te uploaden naar Rapidshare. Log in op uw account en uploaden van uw thriller vooruitgang voor de dag. Zodra het document is geladen krijgt u twee links: een downloadlink voor het downloaden van het bestand en een koppeling verwijderen te verwijderen uit de Rapidshare server.

4

Blijven bijwerken van uw thriller elke dag. Sla uw vooruitgang op het document en vervolgens het gewijzigde document uploaden naar de Rapidshare-database. U kunt het verwijderen van oude versies van uw thriller, maar kunt u niet dezelfde bestandsnaam meerdere keren. Noteer die welke versie de meest recente versie is.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat de indeling die u uw document opslaat door andere computers kan worden gelezen. Anders, als u downloaden van het document op een andere computer wilt te werken, u zal niet zitten kundig voor uw thriller lezen.