Hoe het schrijven van een sluiting voor PowerPoint-presentatie

Hoe het schrijven van een sluiting voor PowerPoint-presentatie


Het schrijven van een sluiting voor een PowerPoint presentatie niet is in tegenstelling tot het schrijven van een sluiting voor een essay of een ander type van schrijven of presentatie. De conclusie is een presentator kans om samenvatting van de belangrijkste punten van de presentatie, herhaal het hoofdthema en ideeën worden gepresenteerd, en laat het publiek met wat informatie die hopelijk zal stok in hun gedachten nadat de presentatie is voltooid.

Instructies

1

Een paar van de belangrijkste punten uit uw presentatie samen te vatten. Vermijd samenvatten teveel, aangezien het kan worden te veel informatie en minder effect hebben. Dit brengt de sluiting aan de diavoorstelling en laat uw publiek focus op het netto bericht.

2

Herhaal het hoofdthema of het proefschrift van uw presentatie, waardoor het materiaal volledige cirkel. Als uw oorspronkelijke thema een vraag was, antwoord op de vraag definitief. Als het was een verklaring, herhalen, een laatste keer, daarom het belangrijk is uit te leggen.

3

Bewerk de sluiting om er zo beknopt en begrijpelijk mogelijk. Verwijder alle zinnen die niet het doel dienen van het maken van de meeste impact op het publiek. Vermijd het gebruik van de eerste persoon, zoals "I believe" of "Ik denk dat" als dit wordt geïmpliceerd door het presenteren van het materiaal zelf.

4

Uw conclusie voorleggen met een vriend of een mede-werker en vraag om feedback. Tweaks en bewerkingen voor meer impact voordat de uiteindelijke presentatie maken

Tips & waarschuwingen

  • Met behulp van een pen en papier om te noteren van de ideeën kunnen een goed uitgangspunt voor het invoeren van gegevens in de software, en zorgt voor eenvoudiger bewerken.