Hoe het schrijven van een populaire Blog

Een blog is in wezen een online, interactief dagboek. De inhoud van blogs kan betrekking hebben op iets van tuinieren tot internationale politiek. Sommige bloggers schrijven over hun persoonlijke ervaringen in agenda-indeling, terwijl anderen productoverzichten of kort nieuws schrijven. Om te schrijven een succesvolle blog dat u onderzoek moet doen, worden gewijd en hebben passie voor het onderwerp.

Instructies

1

Het vinden van uw niche. Of u starten van een celebrity gossip blog of het blog van een presidentiële campagne wilt, denk na over wat uw berichten afgezien van anderen wordt ingesteld. Onderwerp benaderen vanuit een ongebruikelijke hoek of schrijven in een kenmerkende stem. Een populaire blog is innovatief en staat los van de competitie.

2

Leer van de pros. bezoek populaire weblogs en hun beste praktijken goedkeuren. Aandacht besteden aan onderwerp, Toon, de opmaak en de gebruiker opmerkingen. Als u genieten van een bijzondere blogger, stuur hem een e-mail vragen om advies over het starten van een nieuwe blog. Het ergste dat hij kan doen is het verzoek negeren.

3

Schrijf precies, trefwoord-rijke titels. Maximaliseren van uiterlijk van een blog in de zoekresultaten, bevatten twee tot drie relevante zoekwoorden. Titels moeten beknopte, maar voldoende beschrijvende inhoud van de blog. De truc is om zo veel informatie in zo weinig woorden mogelijk.

4

Worden consistent en actueel. Bloggers succes staat of valt met hun volgende. Degenen die aan een schrijven vasthouden schema tarief best, zoals lezers op de blog als een bron van up-to-date gegevens rekenen kunnen. Schrijven blogberichten dagelijks voor de beste resultaten. Natuurlijk is het fijn om occasionele vakanties nemen, maar vergeet niet dat voor elke dag dat je weg leden van uw publiek zal elders.

5

Nauwkeurige informatie te verstrekken. Veel bloggers zijn zelf verklaard deskundigen in een specifiek gebied, maar ze kunnen de waarheid in hun inzendingen consequent verkeerd. Tijd nemen om onderzoek en feiten te controleren. Als je het schrijven van een redactioneel stuk, duidelijk maken lezers dat u bent het uiten van een mening en het onderwerp aan het debat open.

6

Zorgvuldig opmaken en proeflezen alle inzendingen. Om een blog gemakkelijk om te lezen, het gebruik van ten minste een 12-punts lettertype, vet titels en ondertitels en laat veel witruimte. Voordat u publiceert een vermelding, controleren op grammaticale fouten, typefouten en onhandige formuleringen. Blogs die talrijke fouten blik onprofessioneel bevatten, een zwenking vandoor voor veel lezers.

7

Markt van de blog. Links naar gerelateerde sites bieden en andere bloggers met de naam noemen. Als u uw collega's werk herkent, zijn ze waarschijnlijk om terug te keren de gunst. Een andere eenvoudige en populaire marketing hulpmiddel is de RSS-feed, waarmee gebruikers kunnen zoeken van enorme hoeveelheden van inhoud voor relevante informatie. Archief alle entries ter vergroting van de zichtbaarheid van de site en maximaliseren van de zoekresultaten.

Tips & waarschuwingen

  • Post toekomstige blogs voor tijd opstijgen. U kunt schrijven posten en aanwijzen van een datum van publicatie, zodat lezers nieuwe inhoud bekijken kunnen wanneer u niet aanwezig bent.
  • Schrijven over onderwerpen waarover je gepassioneerd bent. Bloggen is meestal leuk op het eerste, maar vereist een heleboel werk en kan worden aftappen. Liefde wat je doet om te voorkomen burn-out en te houden inhoud interessant. Als u niet geïnteresseerd in de inhoud die u genereert bent, wordt uw lezers zal aanslaan.
  • Reageren op alle Gebruikersopmerkingen en vragen. Interactie met lezers een cruciaal element van bloggen en bouwt duurzame relaties tussen u en uw publiek.
  • Wees geduldig. De meeste blogs opstijgen niet meteen. Voor de beste resultaten, consequent kwaliteitsinhoud te maken. Het is ook belangrijk realistische verwachtingen te hebben. Uw blog kan nooit buitengewoon populair, maar als je geniet van wat je doet, je kan besluiten om het blijven plaatsen voor onbepaalde tijd. Blogs kan een comfortabel inkomen genereren voor sommigen, maar het is best niet te stoppen met je baan totdat uw site opstijgt.