Hoe het schrijven van een autobiografie-indeling

Als u uw autobiografie schrijven wilt, zijn er bepaalde dingen die u moet overwegen in de het proces van het schrijven. U maak je geen zorgen over het formaat van uw autobiografie te veel als dit voornamelijk door uw redacteur, de agent of de uitgever opgemaakt wordt. Je moet rekening houden met dat tenzij u een bijzonder interessant levensverhaal hebben, een agent kan niet willen kopen uw autobiografie. Als u indienen de autobiografie wilt, is er echter een Basisformaat die het zou moeten nemen.

Instructies

1

Regelafstand 2 opgeven al uw werk. Agenten wilt lezen regelafstand 2 opgeven werkte. Het is gemakkelijk op het oog en zorgt voor snellere correcties.

2

Neem contact op met de agent of de uitgever om erachter te komen hoeveel pagina's die ze willen. Agenten vragen doorgaans voor de eerste 30 pagina's als voorbeeld. Hierdoor kunnen ze krijgen een greep van wat uw schrijven is.

3

Standaardformaatapparaat papier gebruiken met een regelmatige lettertype zoals Times New Roman. De meeste agenten vragen u te maken de tekengrootte 10 tot en met 12 punten. Dit is om ervoor te zorgen dat uw werk niet te groot of te klein op de pagina is.

4

Omvatten uw naam, titel en pagina nummer in de kop- of voettekst op elke pagina. Dit laat de lezer gemakkelijk toegang de uw informatie wanneer dat nodig is.

5

Een samenvatting van één pagina te vermelden. Dit moet vangen de aandacht van uw agent of uitgever.