Hoe het lettertype van de over mij tekst wijzigenU kan de website sjabloon van uw dromen gevonden hebben kan, maar het lettertype in de "Over mij" sectie niet helemaal naar uw wens. Het kan worden te klein, te licht-gekleurde, of gewoon een onaantrekkelijk lettertype weergeven. U kunt gemakkelijk de HTML-code om te dwingen het lettertype weergegeven precies volgens uw voorkeur aanpassen. Gebruik de tag < font > voor het wijzigen van de stijl, de grootte en de kleur van het lettertype.

Instructies

1

Log in op uw website beheerdersaccount, en open de HTML of PHP document voor de "Over mij" sectie.

2

Open Kladblok en typ het volgende: < lettertype = ""

Invoegen de naam van het lettertype die u wenst te gebruiken, tussen de twee aanhalingstekens. Wees ervan bewust dat ongewoon lettertypen niet te onderscheiden naar alle computers kunnen worden.

3

Plaats de cursor na het tweede aanhalingsteken in de zin die u zojuist hebt getypt. Staking de spatiebalk om een spatie na het invoegen. Typ het volgende: kleur = ""

De kleur van het lettertype die u wenst te gebruiken, tussen de twee aanhalingstekens invoegen Wees ervan bewust dat HTML complexe kleurnamen, zoals magenta of chartreuse niet lezen. Gebruik de naam van een gemeenschappelijke kleur: rood, bruin, zwart, blauw, enz.

4

Plaats de cursor na het tweede aanhalingsteken in de zin die u zojuist hebt getypt. Staking de spatiebalk om een spatie na het invoegen. Typ het volgende: grootte = ""

Een nummer ingevoegd van 1 tot en met 7 tussen de twee aanhalingstekens. De gemeenschappelijke standaardgrootte van de meeste lettertypen is 3; 7 is de grootste.

5

Type in het volgende (geen spatie invoegen): >

6

Typ in uw tekst voor uw "About Me" sectie.

7

Typ het volgende op het einde van uw "About Me" tekst: < / lettertype >

8

Controleren om te zien dat uw HTML-code ziet er ongeveer als in het volgende voorbeeld:
< lettertype = "Arial" kleur = 'blauw' grootte = "3" > over mij tekst hier < / lettertype >
Sla uw werk om uw wijzigingen te publiceren.

Tips & waarschuwingen

  • Als de HTML-font-tags niet werkt, Controleer uw code voor extra spaties of ontbrekende aanhalingstekens; Deze zijn gemakkelijk over het hoofd gezien bij het schrijven van code.
  • Kies een typische lettertype dat is bekend bij de meeste computers (en computergebruikers). Bijna alle computers lezen Arial, Comic Sans, Genève, Verdana, Times New Roman en Georgië lettertypen.
  • Als u een gespecialiseerde kleur lettertype wenst, kan u een hexadecimale kleur (zoals #000000, die vertegenwoordigt van de kleur zwart) invoegen. Zie de bron voor meer voorbeelden van hex kleuren die u kunt gebruiken.