Hoe het creëren van een Desktop-icoon voor Firefox

Hoe het creëren van een Desktop-icoon voor Firefox


Een webbrowser is vereist voor het bekijken van pagina's op het Internet. Internet Explorer, Firefox en Netscape zijn populaire internetbrowsers. Firefox is een gratis webbrowser gemaakt door Mozilla die is uniek in dat het kan worden aangepast door programmeurs toe te schrijven aan de open source-formaat. Een snelkoppeling op het bureaublad voor snelle toegang tot uw Firefox-browser.

Instructies

1

Met de rechtermuisknop op een leeg gebied op het bureaublad, wijs "Nieuw." Een submenu wordt weergegeven. Klik op "Snelkoppeling." Een dialoogvenster wordt geopend met de kop "welk artikel wilt u een snelkoppeling voor maken?"

2

Voer de naam in het pop-upvenster en klik op "Bladeren". Wanneer Firefox bevindt, selecteert u het programma of bestand door te klikken op "Open" en klik op "Volgende".

3

Typ een naam voor de Firefox-snelkoppeling. Als er één verschijnt, klik op de "Finish" of "Next" knop aan de onderkant van het dialoogvenster. Klik op het pictogram dat u wilt gebruiken voor de snelkoppeling en klik op "Finish".