Hoe het bouwen van een iPad App voor een beginner

Maken van applicaties voor iOS apparaten zoals de iPad kunt u inkomsten genereren uit de verkoop van de app of advertentie te promoten van uw merk. Gebruikers met geen voorafgaande programmering achtergrond kunnen ontwikkelen apps voor de iPad, hoewel degenen die willen doen een programmeertaal bekend als Objective-C. leren moeten Hebt u een innovatief idee voor een app, kunt u bouwen en publiceren in de App Store met behulp van XCode, de ontwikkelingsuitrusting van een iOS.

Instructies

1

Leer Objective-C, de programmeertaal die wordt gebruikt door iOS apps. Talrijke boeken, zelfstudie en andere on line bronnen zijn beschikbaar waarmee u kunt leren van de taal.

2

Maak een developer account op Apple.com. Ontwikkelaars die willen publiceren van apps in de App Store of het testen van hun apps op een iPad moeten een developer account maken en betalen een eenmalige vergoeding aan Apple. Vanaf November 2011 is de vergoeding $99.

3

Download en installeer XCode, de iOS development kit van Apple.com. Deze software-kit bevat alle hulpmiddelen die nodig zijn om uw app bouwen en publiceren in de App Store.

4

Een grafische editor gebruik maken van de menu's, knoppen en achtergronden voor uw app. die foto's in uw XCode project importeren door hen naar de XCode-symbool in het dock te slepen.

5

De toepassing van de code schrijven in Objective-C. U kunt uw Objective C-code rechtstreeks in het deelvenster met XCode project navigator typen.

6

Test uw toepassing in XCode van iOS simulator. U kunt ook een iPad aansluiten op uw computer als u wenst en, nogmaals, met behulp van XCode de app op de iPad laden te testen. U kunt dit doen met behulp van de iOS apparaat SDK.

7

Compileer de toepassing en legt dit voor aan de App opslag. Voor het indienen van uw app, de organisator van de archieven in XCode gebruiken om te een archief maken en selecteer vervolgens 'Verzenden'. Het App Store-team beoordeelt uw app en publiceren als het voldoet aan de richtlijnen van de App Store.