Hoe het bouwen van een Computer i7 Terabyte

Bouwen van een Core i7-computer met een terabyte harde schijf zal volledig profiteren van de stand van de techniek in de informatica. Dit biedt u een snelle processor in combinatie met 1024 gigabyte aan harde schijfruimte, waardoor u genoeg opslagruimte te houden zo veel bestanden, mappen en programma's van digitale media als je ooit zou willen. Het bouwen van deze machine is een lange, maar relatief eenvoudige proces dat kan worden gedaan in enkele uren.

Instructies

1

Lijn de openingen in het moederbord met de gaatjes in de computerbehuizing en schroef het moederbord naar de gewenste positie.

2

Plaats van de Core i7 CPU in de sleuf van de processor en het vergrendelen van plaats met de kleine hendel aan de zijkant van de sleuf. Installeer een heatsink volgens de specifieke instructies voor uw type Core i7-processor.

3

Installeer de RAM in het geheugen "slots" in de buurt van de processor door een chip in de gleuf duwen totdat het klikken, locken in plaats met de hendels aan weerszijden van de sleuf.

4

Installeer de terabyte harde schijf in de baai van de montage op de voorzijde onderkant van de behuizing en sluit hem aan op het moederbord met behulp van de kabel die bij uw specifieke drive (IDE of SATA) geleverd.

5

Schroef de optische-schijfeenheid in de baai van de montage aan de voorzijde bovenkant van het geval en het verbinden met het moederbord met behulp van de kabel die bij uw specifieke drive (IDE of SATA) geleverd.

6

Installeer de voeding in de achterkant van het doosje en schroef het naar de gewenste positie. Aansluiten op het moederbord en andere onderdelen met behulp van de aanwijzingen in de operationele gids voor uw specifieke moederbord.