Hoe het bestandspad toevoegen aan een Word-Document

Hoe het bestandspad toevoegen aan een Word-Document


Een bestandspad vertelt u waar uw document is opgeslagen. Als u meerdere documenten hebt en wilt ze snel vinden, kan het bestandspad toe te voegen aan uw Word-document helpen. Microsoft Office Word zal het werkelijke pad voor u zoeken en invoegen in uw document, zodat u niet hoeft te typen in handmatig. U kunt het bestandspad in de koptekst of voettekst, of in het lichaam van uw pagina invoegen en opmaken van de tekst zodat het mengt met de rest van uw document of tekst verkleinen zodat het niet zal duidelijk uitkomen.

Instructies

1

Open het document waaraan u wilt werken in Microsoft Word.

2

Sla het bestand voordat u het bestandspad toevoegt zodat Word het volledige bestandspad naar uw document kunt invoegen.

3

Plaats de cursor waar u het bestandspad toegevoegd. Klik op "View" en "Koptekst en voettekst" plaatst u de cursor in een kop- of voettekst. Klik op de knop "Switch tussen koptekst en voettekst" in het vak "Koptekst en voettekst" werkbalk opties om naar de koptekst of voettekst.

4

Kies "Tools" en "AutoCorrectie-opties" in de werkbalk. Klik vervolgens op het tabblad "AutoTekst" om het te activeren.

5

Selecteer "Bestandsnaam en het pad" in de lijst onder "Enter AutoTekst-fragmenten hier" en klik op "Invoegen" het bestandspad toevoegen aan uw document.

6

Formatteren het bestandspad zodat het met de rest van uw document mengen kan. Selecteer de tekst van het bestandspad op uw pagina en kies "Format" en "Lettertype" te halen uw opmaakopties en druk op 'OK'.

7

Opslaan van het document met het pad van het bestand door te klikken op "Bestand" en "Save". Vervolgens afdrukken, een papieren kopie van het document, zodat het in uw handen hebt u.

8

De gedrukte kopie van het document de volgende keer dat u wilt vinden en volg het bestandspad om te zoeken naar uw Word-document ophalen.

Tips & waarschuwingen

  • Het bestandspad is een handig hulpmiddel als u documenten met anderen deelt. Uw medewerkers zullen kunnen snel vinden van uw documenten, efficiĆ«nter werken.
  • Het bestandspad toevoegen aan uw document kunt u vinden op de computer alleen hebt u een harde kopie of e-mail versie van het document om te verwijzen naar.