Hoe het apparaat Direct3D te sluiten

Hoe het apparaat Direct3D te sluiten


Meeste computerspellen gebruik een videokaart die een Direct3D-apparaat te support Direct3D video genoemd. Direct3D-videokaarten hebben speciale grafische ingeschakeld hardware waarmee u kunt spelen die de huidige videokaart van uw computer kan niet worden verwerkt. Elektronicawinkels verkopen verschillende soorten video-kaarten; degene die u koopt zou moeten verklaren aan de zijkant van de verpakking "Direct3D ondersteund." Als u eenmaal een Direct3D-apparaat dat u wilt aansluiten op uw computersysteem.

Instructies

1

De computer is uitgeschakeld en verwijder de kabels lopen in de achterkant van het systeem.

2

Haal de Phillips schroeven langs de rand van de computer. Deze schroeven houdt de zaak op de computer. Zodra de schroeven gegaan zijn, glijden het geval om het interieur van de computer bloot te stellen.

3

Vind de huidige videokaart verbonden met het moederbord op de achterzijde van de computer. Dit is waar u meestal verbinding met uw computermonitor. De kaart is verbonden met een dunne sleuf genoemd een PCI-sleuf. Op de PCI is-sleuf, naast het moederbord, een vergrendeling knop. Druk dit naar beneden om te ontgrendelen de PCI-sleuf. PCI-sleuven zijn ongeveer de helft naar beneden het moederbord uitgelijnd in horizontale rijen. De kaarten zijn meestal bruin of oranje in kleur en ongeveer vier tot vijf inch in lengte.

4

Verwijder de huidige videokaart en de dia in de nieuwe Direct3D-videokaart. Druk op de vergrendeling knop tot slot de kaart op zijn plaats. De vergrendeling knop is op de linker- of rechterkant van het PCI card-sleuf, afhankelijk van het computermodel. Een kleine klep aan de bovenkant van de knop wordt uit de buurt van de PCI-sleuf verplaatst wanneer druk wordt toegepast. Nadat de klep is ingedrukt helemaal naar beneden ontgrendelt het kaartslot. Schuif de kaart direct uit. Als u wilt vergrendelen de nieuwe kaart op zijn plaats, door de vergrendeling klep omhoog, naar de oorspronkelijke positie te duwen. Hoor je een lichte module, wat betekent dat de kaart is vergrendeld.

5

Sluit de behuizing van de computer. Bevestig de schroeven en sluit de kabels weer op zijn plaats. Zet de computer aan.

6

Plaats de stuurprogramma-installatie-CD die bij de Direct3D-apparaat is geleverd. Klik op "Volgende" wanneer de installatiewizard van het stuurprogramma wordt weergegeven. Laat de installatie naam en locatie als de standaardinstellingen. Selecteer "Install" en de stuurprogramma's installeren op uw computer. Na afloop bent u helemaal klaar voor het nieuw aangesloten Direct3D-apparaat gebruiken.