Hoe herstel ik een projectbestand van Propellerhead reden?

Hoe herstel ik een projectbestand van Propellerhead reden?


Verliezen of per ongeluk verwijderen van bestanden kan zeer frustrerend zijn. Reden is een digitaal audio werkstation waarmee u muziek, beats en audio projecten kunt maken. Reden programmabestanden houdt alle gegevens van een bepaald project, en als je het verliest, herscheppen van het project kan lang duren. Gelukkig zijn er manieren om het verloren bestand te herstellen. Hoe eerder u het herstelproces gestart, het meer waarschijnlijk volledig herstel is. Zelfs een gedeeltelijke bestandsherstel kan nuttig zijn, want het geeft je wat informatie waarmee u uw project terug samen stuk.

Instructies

1

Controleer de map Prullenbak. Er moet een prullenbakpictogram op het bureaublad, of onder uw menu Start of programma's. Als het bestand alleen per ongeluk is verwijderd, kan het wel in de Prullenbak. Zo ja, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Restore" of "Verwijderen uit Prullenbak" afhankelijk van uw besturingssysteem. Als uw verloren bestand niet in de Prullenbak, gaat u verder met stap 2.

2

Download een programma gemaakt voor bestandsherstel. Zie de bronnen hieronder voor een overzicht van de verschillende programma's en koppelingen naar de verhoor voorstelling. Sommige van de populaire programma's zijn Uneraser en Data Recovery Wizard voor Windows, en Data Rescue 3 of terugwinning van het dossier voor Mac voor Mac-gebruikers. Elk programma heeft een andere gebruikersinterface, maar dezelfde basisprocedure voor het herstellen van bestanden.

3

Installeer het bestand herstelprogramma door u de CD of het downloaden van het bestand via het internet en vervolgens te dubbelklikken op het pictogram Installeer. Volg de aanwijzingen op het scherm instructies om de toepassing te installeren. Zodra het klaar is, dubbelklik op het pictogram van het programma om het te openen.

4

Klik op bestand in de linker bovenhoek, vervolgens verhaal halen archief. Een ander venster zal verschijnen met verschillende opties. Schakel het selectievakje voor "Recover verloren bestand" en geef de bestandsnaam. Als u de precieze naam niet meer weet, typt u in .rsn, de extensie voor reden projectbestanden. Klik op Ok of Start en wachten terwijl het programma te zoeken. Afhankelijk van de grootte van uw harde schijf en de grootte van het bestand in kwestie, kan zij ergens tussen vijf minuten tot een uur. Het is fijn om uw computer zonder toezicht tijdens de zoektocht te verlaten.

5

De herstelde bestanden verplaatsen naar de map van de reden en open ze in reden. Als slechts een gedeeltelijke bestand werd hersteld, zou kunnen het nog steeds hebben de fundamentele elementen die u nodig om uw project terug samen stuk.