Hoe helderder het scherm van een HP Pavilion

Hoe helderder het scherm van een HP Pavilion


Als het scherm op uw HP Pavilion laptop niet aan uw normen voldoen is als het gaat om helderheid, geeft Hewlett-Packard je een paar manieren om het scherm helderder te maken. U kunt de "Fn" toetsen op uw toetsenbord gebruiken, uw laptop aansluiten op netstroom of pas de instellingen voor uw videokaart om de helderheid te passen.

Instructies

Netstroom

1

Uw laptop uit te schakelen.

2

Steek de stekker van het netsnoer in de zijkant van uw HP Pavilion laptop in de rug-juiste hoek. Controleer uw voedingskabel moet ervoor zorgen alle aansluitingen zijn beveiligd en dat het netsnoer goed is aangesloten op de muur.

3

Druk op "Power" op uw HP Pavilion laptop voor zwenking op weerom voort. Het scherm zal veel helderder dan het was zonder de netstroom aangesloten worden.

Het Configuratiescherm

4

Klik op de "Start"-knop in uw Windows-taakbalk en klik vervolgens op 'Configuratiescherm'.

5

Klik op "Personalization." Klik op het scherm "Personaliseren uiterlijk en de geluiden", "Beeldscherminstellingen."

6

Klik op "Geavanceerde instellingen" in de rechterbenedenhoek van het dialoogvenster Display Settings.

7

Selecteer de "ATI Catalyst Control Center" tab. Klik op de knop welk says "ATI Catalyst Control Center." Wanneer de ATI Catalyst Control Center u vraagt als u wilt weergeven van de basic- of geavanceerde instellingen, Kies Geavanceerd.

8

Klik op 'Kleur'. Schuif de Brightness-balk naar rechts om het helderder maken van uw scherm en naar links om het scherm donkerder maken in het menu kleur. Wanneer u een instelling die u wilt vinden, klikt u op 'Toepassen'.

Functietoetsen

9

Zoek de "Fn"-toets op uw HP Pavilion laptop. De "Fn"-toets bevindt zich op de linkerbenedenhoek van uw toetsenbord, gewoon om het recht van de "Ctrl"-toets.

10

Druk op de "Fn"-toets ingedrukt. Terwijl u de "Fn" zijn ingedrukt, druk op "F8" om het scherm helderder te maken. Druk op de toets slechts een keer om het scherm op uw HP Pavilion laptop iets helderder. Druk op "F8" meerdere keren of houd deze ingedrukt om het uw scherm aanzienlijk helderder te maken.

11

Druk op de "Fn"-toets ingedrukt. Terwijl u de "Fn" zijn ingedrukt, druk op "F7" om het scherm donkerder te maken. Druk op de toets slechts een keer om het scherm op uw HP Pavilion laptop iets donkerder. Druk op de toets "F7" meerdere keren of houd deze ingedrukt om het scherm aanzienlijk donkerder.

Tips & waarschuwingen

  • Tenzij u zijn aangesloten op netstroom, betekent een helderder scherm van de laptop dat u zal drain de levensduur van de batterij van uw HP Pavilion laptop sneller dan normaal.