Hoe haalt u het wachtwoord van een Internet-restrictiesInternetrestricties is onderdeel van Internet Explorer waarmee het individu waarin het wachtwoord, meestal een ouder, toegang tot websites te verhinderen. Door het instellen van restricties, zijn beperkte websites toegankelijk. Soms is veranderen van de instellingen een noodzaak, zoals wanneer kinderen nodig voor toegang tot websites voor schoolprojecten. Als het wachtwoord verloren is, is er geen optie ophalen. In plaats daarvan, het oude wachtwoord is verwijderd, waardoor een nieuw wachtwoord is ingesteld in de Internet-restricties.

Instructies

1

Back-up van de bestanden en het register op de computer voordat u wijzigingen aanbrengt. Aangezien het wachtwoord in het register van de computer, worden eventuele fouten kunnen leiden tot problemen. Een back-up zal ervoor zorgen dat als iets per ongeluk wordt verwijderd, er een kopie wordt aan zet het terug op de computer.

2

Klik op van de computer "Start" balk en schakelt u het in "Run". Typ "Regedit" in het vak en druk op "Enter".

3

Klik op het "+" tegenover "HKEY_LOCAL_MACHINE," "SOFTWARE," 'Microsoft,' 'Windows', 'Huidige versie' en 'Beleid'.

4

Klik op "Ratings" en dan kijken naar de rechterkant voor "Default." Selecteer de regel hieronder "Standaard" door erop te klikken en vervolgens treffer naar de "Delete" knop op het computertoetsenbord en de "Enter" om te machtigen om de handelingen te voltooien. Sluit de Register-Editor.

5

De "Start"-balk openen en selecteer "Find". Klik op 'Bestanden en mappen' en typt u "ratings.pol" in de bovenste regel en selecteer de "C" schijf. Verwijder het bestand wanneer op opwaarts komt.

6

Een nieuw wachtwoord instellen in de Internet-restricties.