Hoe haalt u het modelnummer van een harde schijf via de opdrachtregel

www.kminomya.com | 520: webserver is een onbekende fout retourneren

Fout 520 Vleug ID: 26e4b951332629d1 • 2016-02-02 09:03:38 UTC

Webserver is een onbekende fout retourneren

U

Browser

Werken
Seattle

CloudFlare

Werken
www.kminomya.com

Host

Fout

Wat is er gebeurd?

Er is een onbekende verbindingsprobleem tussen CloudFlare en de oorsprong webserver. Dientengevolge, kunnen de webpagina niet worden weergegeven.

Wat kan ik doen?

Als u een bezoeker van deze website:

Probeer het over een paar minuten opnieuw.

Bent u de eigenaar van deze website:

Er is een zaak tussen CloudFlare de cache en de oorsprong webserver. CloudFlare bewaakt voor deze fouten en automatisch onderzoekt de oorzaak. Om te helpen ondersteunen het onderzoek, kunt u het bijbehorende foutenlogboek trekken van uw webserver en verzend het ons supportteam. Gelieve te omvatten de Ray-ID (die is aan de onderkant van deze foutpagina). Aanvullende bronnen voor probleemoplossingen.Het modelnummer van een harde schijf wordt weergegeven op de buik van het apparaat. Het is niet moeilijk te vinden maar u kan niet het gevoel dat het strippen van uw computer elke keer dat u wilt opzoeken. Command Line is een veelzijdig tool in Windows waarmee grotere aanpassing van uw computer als u het geduld en verlangen om te leren programmeren basisopdrachten. Via de opdrachtregel kan DiskPart worden gebruikt om uit te vinden het modelnummer van een harde schijf zonder het verwijderen van de computer.

Instructies

1

"Run" in het Menu Start van Windows, typ "cmd" in het veld, klik op "OK" om te openen van de Windows Command Line.

2

Typ "diskpart" in de opdrachtregel en druk op "Enter" om te openen een nieuw venster voor DiskPart. Wacht op de prompt "DISKPART >" moet worden weergegeven voordat u verdergaat.

3

Type "list disk" druk op "Enter" voor het genereren van een lijst van de harde schijven op uw computer is aangesloten. Elk station krijgt een nummer in de lijst.

4

Typ "Selecteer schijf #" waarbij "#" het nummer toegewezen aan het station in de lijst is. Zal er een bericht weergegeven dat aangeeft dat "schijf # is nu de geselecteerde schijf."

5

Type "detail disk" druk op "Enter" voor het genereren van een lijst van informatie met betrekking tot de harde schijf. Het modelnummer van de harde schijf verschijnt boven aan de lijst.

Tips & waarschuwingen

  • Hebt u meerdere harde schijven op uw computer is aangesloten, lijsten DiskPart schijfruimte u kunt gebruiken bij het vertellen van de harde schijven uit elkaar.
  • Command Line opent in de standaardmap voor de gebruiker; het commando "cd /" zal duidelijk de lijn naar de harde schijf-prompt.
  • De "exit" opdracht kan worden gebruikt om te sluiten DiskPart en Windows Command Line.
  • Externe harde schijven via USB of FireWire verbonden worden alleen weergegeven wanneer het ingeschakeld.