Hoe haalt u een verwijderd bestand vanaf een Flash Drive

Hoe haalt u een verwijderd bestand vanaf een Flash Drive


Een flashstation kunt u verschillende soorten bestanden van eenvoudige documenten aan video's bewaren. U kunt echter per ongeluk bestanden die u nog moet verwijderen. Om op te halen uw flashstation verwijderde bestanden, moet u een bestand herstel software speciaal ontworpen voor flash drives of andere externe opslagapparaten. Hierdoor kunt u verschillende bestanden ophalen uit uw schicht toer welk kan zijn beschadigd, geformatteerd, beschadigd, per ongeluk verwijderd of geïnfecteerd door een virus.

Instructies

1

Open uw webbrowser. Een USB-station/flash drive software van de gegevensterugwinning downloaden door naar de downloadpagina van de site te navigeren. Een apart venster geopend waarin je wordt waar uw bestand op te slaan. Selecteer 'Opslaan op schijf' en wacht totdat de computer gebeurt downloaden van het bestand.

2

Navigeer naar de locatie van het bestand van de installateur van de software van de gegevensterugwinning. Dubbelklik op het bestand om het installatieprogramma te starten en wacht tot het proces te voltooien.

3

Plaats uw flashstation in een USB-poort van uw computer en wacht totdat uw systeem een nieuw apparaat wordt gedetecteerd. Als de computer niet herkent uw schicht toer, kan u niet hebben aangesloten het. Zonder het apparaat eerst en probeer het nogmaals en controleer of dat uw computer herkent het nieuwe apparaat.

4

Start uw USB-drive software van de gegevensterugwinning. Dubbelklik op het pictogram van de toepassing op uw bureaublad. De toepassing zal u vervolgens vragen waar u zou willen zoeken naar verwijderde bestanden. Selecteer de "Verwisselbare schijf" of de USB-drive in het menu van de software van de gegevensterugwinning.

5

Klik op de "Scan" knop (of iets dergelijks) voor het programma om te beginnen met het scannen van de schijf voor verwijderde bestanden die u kan ophalen. Omdat een flash drive is kleiner in vergelijking met andere stations op uw computer, duren scannen niet te lang. Wacht tot het programma geeft u een lijst van recente bestanden die u hebt verwijderd van uw flash-drive.

6

Bekijk de lijst van de opvraagbaar bestanden. Als je toevallig te vinden van het verwijderde bestand dat u wilt ophalen, selecteer het en klik vervolgens op 'Herstel'. Herhaal dit proces voor elk bestand dat u wilt terugzetten. Opgehaalde bestanden worden overgebracht naar hun oorspronkelijke locatie.

Tips & waarschuwingen

  • Voorbeelden van de terugwinningssoftware van de flitsaandrijving zijn "Z-A-herstel" en "Smart Undelete Software."