Hoe haalt u een verloren dll-bestand

Dynamic Link Libraries, of dll-bestanden, verzamelen een aantal functies en gegevens die worden gebruikt door toepassingen in Windows. De bestanden fungeren als een constante verwijzing die kan worden benaderd door meerdere programma's. Als een dll-bestand is overschreven of verwijderd wanneer programma's worden bijgewerkt of verwijderd, kunnen toepassingen met behulp van het dll-bestand niet langer functioneren. Opnieuw installeren van een programma dat gebruikmaakt van het ontbrekende dll-bestand kan doen de truc kan, maar soms vaststelling naar de werkstuk moeilijk.

Instructies

1Hoe haalt u een verloren dll-bestand


Het programma dat gebruikmaakt van het ontbrekende dll-bestand uitvoert. Het foutbericht zal een lijst van de naam van het ontbrekende bestand. Noteer de naam van het bestand.

2Hoe haalt u een verloren dll-bestand


Bezoek DLL_Download.net. DLL-Download.net is a website that archives popular and generic .dll files.

3Hoe haalt u een verloren dll-bestand


Typ de naam van het dll-bestand in het veld naast ". Dll-bestand", klik op"Find DLL."

4Hoe haalt u een verloren dll-bestand


Als het ontbrekende dll-bestand wordt vermeld, moet u het bestand downloaden. If you do not find the correct .dll file, then try DLL-Files.com. Het dll-bestand in een .zip-archiefbestand zal worden, en moet niet lang duren om te downloaden.

5Hoe haalt u een verloren dll-bestand


Verplaats het nieuwe dll-bestand in de directory van het ontbrekende dll-bestand. Indien nodig, gebruik WinZip het dll-bestand uitpakken. WinZip is een bestand compressie hulpmiddel dat vermindert de bestandsgrootte, en is vooral nuttig bij het comprimeren van talrijke bestanden in een archief.
Als u niet herinneren of waar het dll-bestand is verondersteld om te gaan weten, de zoekmappen voor het programma wordt het dll-bestand behoort tot en kijken andere dll-bestanden. Wanneer programma's zijn geïnstalleerd, wordt hun dll-bestanden worden meestal verzameld in één map. Zoek de map met andere dll-bestanden en vervang het ontbrekende dll-bestand.

Tips & waarschuwingen

  • Meestal het programma opnieuw te installeren, wordt het ontbrekende dll-bestand hersteld.
  • Programma's werkt niet goed terwijl ontbrekende dll-bestanden. Er zijn vele websites die ter vervanging van de dll-bestanden, maar ze eigenlijk proberen om u te downloaden van malware.