Hoe haalt u een nieuw lettertype voor Microsoft Word

Wanneer u Microsoft Word te typen van een brief of een ander document opent, bent u begroet met de standaardinstellingen van de computer. Afhankelijk van de setup van de computer, wanneer u begint te typen, gebruikt u mogelijk Times New Roman, een gemeenschappelijk serif-lettertype. Er is geen verplichting vast te houden aan die oude stand-by; Word wordt standaard geleverd met meer dan 100 fonts. Als je echt breken uit de gewone wilt, uw document kennismaken met een gloednieuw lettertype en krijgen te typen.

Instructies

1

Sluit Microsoft Word. Het lettertype downloaden vanaf de website van een lettertype of invoegen en het lettertype installeren vanaf de CD van een lettertype.

2

Het lettertype opslaan in de sectie "Lettertypen" van de computer; in Vensters 7, is dit te vinden door te klikken op de "Start"-icoon, selecteren "Control Panel", "Vormgeving en persoonlijke instellingen" te kiezen en te dubbelklikken op de map 'Lettertypen'.

3

Sleep het lettertype uit de lijst op de CD, vanaf het bureaublad of de plaats u het heeft opgeslagen op na het downloaden toe te voegen aan de map 'Lettertypen' in het "Control Panel". Klik boven aan de kolom "Namen" lettertypen de lettertypen opnieuw te alfabetiseren en controleren om ervoor te zorgen het nieuwe lettertype is nu opgenomen in de lijst. Sluit het "Control Panel" venster.

4

Open Microsoft Word. Klik op het tabblad "Start" op de bovenkant van het scherm als het is niet al in gebreke bleef. Pull-down de lettertypenlijst in het "Lettertype" gedeelte van de lint/werkbalk; de nieuw opgehaalde lettertype zal worden in de alfabetische plaats in de lijst.