Hoe haak ik mijn Computer op de TV Via Video-kabel?

Hoe haak ik mijn Computer op de TV Via Video-kabel?


Het Internet heeft geleid tot een revolutie in de manier waarop die veel mensen kijken televisie, films en andere vormen van video. Online diensten zoals Hulu en Netflix bieden populaire films en TV-shows op aanvraag, terwijl andere videoplaatsen zoals YouTube en Vimeo gebruikers toestaan om te kijken naar duizenden gebruiker gemaakte video's. Zo nuttig als deze services echter zijn, veel internetgebruikers liever kijken naar hun selecties op hun groot-scherm TVs. gelukkig voor de liefhebbers van deze TV, aansluiten van hun computer aan hun TVs om comfortabeler te bekijken kunnen worden afgerond in slechts een paar minuten.

Instructies

1

Verplaats uw computer dicht genoeg bij uw televisie zodat uw adapterkabel zowel uw computer als uw televisie kunt bereiken.

2

Het VGA-uiteinde van de adapterkabel verbinden met de externe videopoort op uw computer. De VGA kabel einde zal zijn vak-vormige met kleine pinnen in het.

3

Elk van de RCA-uiteinden van de adapterkabel verbinden met hun bijbehorende stekkers op uw televisie. Bijvoorbeeld, als uw RCA-kabel draden met rood, wit en geel aan de uiteinden heeft, verbinden met hen de rode, witte en gele stekkers op uw TV. Als uw TV een S-video-connector heeft, mag u de adapterkabel S-video kabel in plaats daarvan.

4

Zet zowel uw computer als uw televisie en test u de verbinding door het afspelen van een video op uw computer om te zien of het verschijnt op uw TV-scherm.

Tips & waarschuwingen

  • Uw televisie mogelijk moet worden omgezet naar een "neutrale" kanaal--vaak kanaal 3--om te zien in de computer voeden. Ook kunt u de alternatieve input op uw televisie, afhankelijk van het merk en model van uw TV selecteren. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw TV voor meer informatie over het selecteren van alternatieve videobronnen.