Hoe GPG om E-mail te gebruiken op meerdere Computers

Gpg4win is een e-mail security applicatie die uw uitgaande e-mails versleutelt om te voorkomen dat de interceptie. Gpg4win maakt gebruik van een encryptie en beveiliging certificaat systeem vergelijkbaar met degenen die werkzaam zijn in beveiligde online winkels. Als u meerdere computers hebt, kunt Gpg4win e-mailadres worden gebruikt op alle van hen, simpelweg door het installeren van de toepassing en configureren voor elk. Het installatieproces is hetzelfde op elke computer, dus Herhaal de instructies op elke machine.

Instructies

1

Download het installatiebestand en dubbelklik erop. Klik "Next" en vervolgens "I accept," dan "Next."

2

Klik op "Next" in de wizard om te laat alle standaardopties ongewijzigd in plaats. Klik op 'Reboot nu"aan het einde van de wizard en klik"Finish." Wachten voor uw computer opnieuw instellen.

3

Klik op "Start" (het Windows-logo-knop op de lagere linkerkant van het scherm)--> "Programma's"-->"Gpg4win"-->"Kleopatra." Klik op "Bestand" en vervolgens "Nieuw certificaat." Klik op "Maak een persoonlijke sleutelpaar van de OpenPGP" en "Next." Vul uw e-mail gegevens in en klik op "Next." Klik op 'Sleutel maken'. Kies een wachtwoord voor het bestand en klik op 'OK'.

4

Wachten voor de aselecte om te voltooien (wanneer de "Next" knop activeert, is het volledige), klik vervolgens op "Next." Klik op "Maak een back-up van uw sleutelpaar," Kies een locatie voor het bestand worden opgeslagen en klik op OK." Klik op "E-mail." Kies een geadresseerde om te verzenden dat door het invoeren van hun naam of e-mailadres. Verzend de e-mail.

5

Herhaal de bovenstaande stappen op alle computers om volledig beveiligde e-mail te configureren.