Hoe Google Maps toevoegen aan uw Site

Een kaart Google aan uw site toe te voegen duurt slechts een paar minuten om te leren. Of u nu een reizen gebaseerde site of uw eigen bedrijf, kunt u uw site met aangepaste Google maps verbeteren. Er zijn vele opties voor het koppelen van Google, en mensen vertrouwen op de kaarten voor een routebeschrijving en vaak print de kaart op uw pagina staan. Zij zullen ook de Google maps applicatie ingesloten op uw site gebruiken om richtingen.

Instructies

Insluiten van Google Maps

1

Ga naar Google.com/maps en voer in de locatie van uw keuze of Routebeschrijving vanaf een bepaald punt of bestemmingen. Zodra uw kaart wordt gebeƫindigd, klik op "link."

2

Klik eenmaal op de link optie en een klein menu zal drop-down en u de mogelijkheid geven om een koppeling te kopiƫren naar de plattegrond die u hebt gemaakt. Kopieer en plak de code in uw site om de kaart weer te geven. De kaart is standaard ingesteld op 425 x 350 pixels.

3

Aanpassen van uw kaart door te klikken op de link "aanpassen en preview ingesloten kaart." Zodra u op deze koppeling klikt, zal een nieuw venster knal opwaarts en geven u de mogelijkheid om te kiezen van de exacte hoogte en breedte van de kaart te passen correct op uw website. De afmetingen wijzigen wordt gedaan door op de aangepaste optie onder de kaart formaat wijzigen te klikken en vervolgens in te voeren in de grootte van de kaart die u nodig hebt. Zodra u de grootte veranderen, druk op tab of klik op een leeg vak om een voorbeeld van de nieuwe kaart grootte. Zodra u klaar bent, kopieer en plak de code voor insluiten in de HTML-code van uw website.