Hoe geld te verdienen met een Website zonder het gebruik van Google AdSense

Een goedgebouwde website is de eerste vereiste om geld van uw website te maken. Door de toetreding affiliate programma's, kan je geld verdienen zonder het gebruik van Google AdSense. Toetreding affiliate programma's is gratis en eenvoudig te implementeren in een bestaande site. Terwijl u niet het maken van miljoenen, deze programma's toevoegen aan uw bankrekening en kunnen u om geld online te maken.

Instructies

1

Bekijk uw website met de ogen van een bezoeker. Plaats links strategisch in uw website pagina's die gemakkelijk zijn te navigeren en leveren te depêche welk says koop"nu!"

2

Vereiste veranderingen doorvoeren in de navigatiestructuur toe toegankelijkheid voor uw bezoekers. Anderen vragen om te kijken via uw website. Behoudens wijzigingen van enorme bent u klaar om te beginnen om geld te verdienen met uw website met affiliate programma's.

3

Onderzoek online opties voor partnerprogramma's die Commission Junction, Linkshare en ShareASale zijn de grote drie in affiliate beheer programma's. Ook, hebt u een favoriete winkel, bezoek haar site om te zien als het biedt een affiliateprogramma. Zoek een standalone-bedrijf dat zich op verkoper toelegt en affiliate programma's uitsluitend.

4

Samenwerken met kooplieden die gaas met uw huidige of geplande inhoud. Bijvoorbeeld, als u een website te schrijven over het nemen van foto's, dan wilt u een affiliate programma voor de verkoop van digitale camera's en levert.

5

Ingang van uw unieke code die de kooplieden aan u leveren. Met deze koppeling kunt dat u geld verdienen vanuit uw affiliateprogramma. De unieke code is alleen toegewezen aan u in een banner of een text-link-indeling. Vaak kunt u uw ontwerp uw website te verbeteren. Of u lid bent een pay-per verkoop of pay-per-lead programma geworden, is de code hetzelfde.

6

Test uw links in zowel Firefox en Internet Explorer nadat u hebt ingevoerd, de code en geüpload naar uw live-website. Testen van uw links zorgt voor het werk van de koppelingen en dat geen van uw bezoekers zal hebben een kwestie op te klikken.