Hoe geef ik mappen voor ge-uploade bestanden in Drupal?

De standaard Drupal configuratie slaat geüploade afbeeldingen in de map "sites/standaard/files" op uw server. U kunt echter het standaard upload pad binnen de Drupal Administratiepaneel. Dit is handig als u wilt opgeven een upload-pad dan het standaardpad. Bijvoorbeeld, als u een aangepaste sub-directory hebt gemaakt en wilt opslaan van bestanden zoals afbeeldingen in het, zult u wilt wijzigen het standaardpad naar de aangepaste.

Instructies

1

Log in naar uw website en klik op "Dashboard". Klik op "Configuration" op de bovenste administratie bar.

2

Scroll naar beneden naar de sectie van "Media". Klik op 'File System.'

3

Ga naar de "openbare bestandssysteempad" tekstveld. U ziet dat de standaard geüpload bestand locatie 'sites/standaard/bestanden'.

4

Het pad naar het gewenste upload pad wijzigen. Bijvoorbeeld, als u een image-map met de naam "afbeeldingen" binnen de Drupal hoofdmap hebt gemaakt, u zou gebruiken "/ images." Klik op "Save Configuration."

Tips & waarschuwingen

  • De Drupal systeem maken geen mappen. De map moet bestaan op de server als u bestanden wilt opslaan in het. Meestal kunt u uw server bestanden met behulp van uw webhost file management programma of een FTP-programma. Vanaf daar kunt u mappen en sub-mappen. Als u niet zeker weet hoe toegang tot bestanden van de server, neem dan contact op met uw web hosting bedrijf.
  • U kunt ook een upload-pad voor bestanden die u hebt gemarkeerd als 'Privé' in het veld "Privé Upload pad" op de pagina 'File System'; Dit is echter niet standaard ingeschakeld.