Hoe gebruikersaccounts te maken op uw Website met behulp van HTML

Gebruikersaccounts voor uw website maken als de site-eigenaar of webmaster kunt u bepalen wie kunt toegang tot de site, alsmede het verlenen van machtigingen buiten de mogelijkheid van alleen het bekijken van de site. Als u verleent de machtiging voor een gebruiker wijzigingen aanbrengen in de inhoud van de website, is de rol van toegang aangeduid als een 'Auteur'-rol. De meeste HTML-beveiligingsopties voor sitebeheer verlenen alle mindere mogelijkheden met rollen die gemachtigd zijn om te doen meer taken standaard, zodat een gebruiker die heeft ontwerpmachtigingen nodig heeft ook een website bekijkt toestemming. De meeste website beheerder panelen nu toestaan u om gebruikersaccounts te maken op uw website in HTML met behulp van menu configuratie-opties. Microsofts SitePoint server is een voorbeeld van een server-technologie die gebruik maakt van deze methode gebruikersaccounts toevoegen.

Instructies

1

Een nieuwe gebruikersaccount toevoegen aan de website door te gaan naar de beheerpagina van de site en selecteer de optie van het menu "Gebruikers beheren".

2

Selecteer de menu-optie "Gebruiker toevoegen" op de volgende menuscherm dat wordt weergegeven op de website.

3

In de volgende menu-optie die wordt weergegeven, klik met de linkermuisknop op de 'Voeg een nieuwe gebruiker' menu-optie en voer de naam en contactgegevens voor de nieuwe account. Voer in de velden gebruikersnaam en wachtwoord tekst in hetzelfde menu, naam van een gebruikersaccount samen met een standaardwachtwoord voor de nieuwe account. Selecteer de menu-toets "OK".

4

Selecteer het gebied dat "De rol van de gebruiker" menu. Een gebruikersrol kiezen in het menuopties: "Browser, Donateur, auteur, geavanceerde auteur en beheerder." Selecteer de menu-optie "Gebruiker toevoegen" en de "Gebruikers beheren"-menu te verlaten.