Hoe gebruik thuisgroep op XP

Windows-gebaseerde PC's met het besturingssysteem Windows 7 kunnen het delen van inhoud tussen computers in een netwerk via de HomeGroup functie, maar het besturingssysteem Windows XP-computers zijn buitengesloten van het verbinden met de thuisgroep. Dit probleem omzeilen door het creëren van een nieuwe account op de Windows 7-computer, die een aparte rekening voor het oudere OS-computer gebruiken om te koppelen aan de thuisgroep instelt. Zodra een nieuwe account is gemaakt, de thuisgroep verschijnt in het venster netwerk op de Windows XP-computer.

Instructies

1

Klik op "Start" op de Windows 7-computer en klik op het zoekveld boven het pictogram Start. Typ 'gebruikersaccounts' in het zoekveld en klik op "Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht."

2

Klik op "Toevoegen of verwijderen van User Accounts" en "Maak een nieuwe Account." Voer een nieuwe naam voor de account, zoals "XP gedeeld" of "Gedeeld."

3

Klik op 'Standaardgebruiker' en 'Account maken'. Klik op de nieuwe gebruikersaccount en vervolgens "Een wachtwoord maken." Een wachtwoord invoeren, die later is gegeven aan de gebruiker van de Windows XP-account.

4

Klik op "Start", en de pijl naar rechts naast het pictogram Start. Klik op "Afmelden", en de nieuwe gebruikersaccount pictogram in het venster inloggen. Klik op "Start" en vervolgens het pictogram pijl-rechts en klik op 'Log uit'.

5

Meld u aan bij uw beheerdersaccount op de Windows 7-PC en macht op de Windows XP-computer. Klik op "Start" op de Windows XP-bureaublad, dan 'Mijn Computer'. Klik "Mijn netwerklocaties" en vervolgens "Bekijk werkgroepcomputers."

6

Dubbelklik in de lijst op van de primaire computer en voer de nieuw gemaakte account gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op "Connect".

7

Klik op "Start" en vervolgens "Mijn Computer". Dubbelklik op de naam van de map te bekijken van de gedeelde inhoud van de thuisgroep, slepen en neerzetten het naar uw bureaublad om de bestanden te kopiëren.