Hoe gebruik je een Mini Flash Drive

Het gebruik van mini-flashstations is de meest voorkomende manier van opslaan en uitvoering van gegevens rond. Het is lichtgewicht en een heleboel gegevens, afhankelijk van de grootte van het geheugen kan bevatten. Of u nu een student onderzoek of probeert uit te voeren van uw volgende schriftelijke project of scriptie, een zakenman die van plan is een presentatie of een schrijver die probeert te eindigen uw volgende beste verkoper, een mini flash drive is erg handig in het houden van hen allen in één plaats in plaats van achterblijvende omvangrijk papers, laptops of mappen rond. Lees verder om te leren hoe te gebruiken een mini flash drive.

Instructies

1

Koop een mini flash drive. Er zijn veel winkels die mini flitsaandrijving dragen. Ze worden verkocht in computerwinkels, elektronica winkels en sommige drugs- en gemakswinkels.

2

Kies de grootte van het geheugen van de flash drive te gebruiken. Bij de aankoop van ze komen in verschillende geheugen maten. Je kunt ze krijgen van slechts 50 mb tot 4GB. Hoe groter het geheugen hoe beter omdat het biedt meer capaciteit. Houd er rekening mee dat het meer geheugen of capaciteit, hoe hoger de prijs.

3

Bepaal wat u wilt gebruiken de mini flash drive voor om te helpen bij het bepalen van welke grootte van het systeemgeheugen te kopen. Als u bent alleen met behulp van de mini flash drive te houden van kleine documenten, u niet hoeft te kopen een die een heleboel geheugencapaciteit heeft, echter, als u wilt bewaren van power point presentaties, foto's en video's, u zou meer geheugen nodig hebben.

4

Plug en play. Een andere handige tip voor de aankoop van een mini flash drive is om de te kiezen die is eenvoudig te bedienen, wat voor soort computer gebruikt u mogelijk. Dat hoeft niet een aparte schijf om de software te installeren. De nieuwere modellen komen in als plug en play. De software is geïnstalleerd en uitgevoerd op de mini flash drive en is compatibel met de nieuwere modellen van computers. Af en toe, vindt u een flashstation dat u downloaden van een online software voor om te werken moeten zou, dus dat is iets wat die je zou moeten beschouwen als goed.

5

Gebruik de mini flash drive door het aansluiten van uw computer USB-schijf van maximaal. Een USB 2.0 zou sneller dan de oudere modellen, maar tegenwoordig zijn er ook USB 4.0. Gewoon aansluiten in en laat de software uitgevoerd.

6

De mini flash drive online registreren. Dit zal ervoor zorgen dat je kunt krijgen software-updates moeten ze beschikbaar komen. Deze software-updates zijn online te downloaden.

7

Start met het gebruik van de mini flash drive door te navigeren in de aandrijving. U kunt mappen en submappen om uw bestanden georganiseerd te houden. Sommige mini flitsaandrijving is reeds voorzien van voorbereide mappen voor documenten, afbeeldingen, muziek of video's die u ook kunt gebruiken.

8

Wachtwoordbeveiliging gebruiken U kunt de bescherming van de integriteit van uw bestanden op uw mini flash drives met wachtwoordbeveiliging en codering. Kies een wachtwoord dat niet makkelijk te raden, een combinatie van alpha, numerieke en symbolen zou maken het moeilijker om te hacken. Wilt u wachtwoordbeveiliging gebruiken, vooral als u gevoelige gegevens hebt die u wilt beveiligen. Een extra beveiliging zullen gebruikmaken van codering voordat gegevens kunnen worden gelezen. Aangezien mini flash drives kunnen worden verloren of gestolen is dit gewoon een manier voor u om te houden van uw gemoedsrust.

9

Start het opslaan van documenten of bestanden, foto's, foto's en video's. Als u nodig hebt om een nieuw document typt, kan je het op uw computer vervolgens slaat u een kopie op de mini flash drive of vice versa. Het is altijd veilig een kopie opslaan in beide plaatsen in geval uw computer crasht of uw mini flash drive is verloren of gestolen. Het opslaan van kopieën van bestanden op de computer alleen als het is jou en niet geleend of gehuurd te beschermen van uw privacy en uw bestanden beveiligen.

10

De bestanden opslaan en sluiten van de bestanden en mappen voor het verwijderen van de flash drive. Dit zal ervoor zorgen dat geen gegevens zullen worden verloren of beschadigd.

11

Uitwerpen van de mini flash drive. U kunt klikken op de knop "Eject" op het onderste scherm van de mini flash drive. Ziet u dat een pop-up komt op het computerscherm dat verklaren zal dat het nu veilig om te verwijderen of de mini flash drive van de computer loskoppelt. Vervolgens veilig verbreken door te trekken vanaf de USB drive. Sommige mini flitsaandrijving verschijnt een knipperend licht terwijl deze is aangesloten, bestanden op te slaan of te sluiten. Wanneer de lampjes het stopt is een indicator is het veilig om te verwijderen.

12

Houd die uw mini sticks in een veilige plaats. Houd die het met u te allen tijde, vooral bij het reizen van plaats tot plaats en bewaar het op een vergrendelde droge plaats als u het wilt opslaan of back-up bestanden gebruikt.

Tips & waarschuwingen

  • Deel uw wachtwoord nooit met anderen.
  • Plaats die uw mini sticks in natte plaatsen.
  • Houd mini schicht rijdt niet in het dashboardkastje van uw auto. Wanneer de temperatuur buitenshuis stijgt, kan het uw mini flash drive bak.
  • De mini flash drive niet gebruikt om te stelen van belangrijke documenten of beperkte informatie van uw bedrijf voor dat is illegaal.