Hoe gebruik ik Nero 8 mijn WMV naar een DVD te branden?

Hoe gebruik ik Nero 8 mijn WMV naar een DVD te branden?


Nero 8 is een applicatie die maakt van gegevens, audio- en videobestanden bruikbaar op elk apparaat afspelen. Nero 8 werd gelanceerd in 2007 door Nero AG en bevat een aantal hulpprogramma's voor het manipuleren van gegevens, audio en video bestanden. Het hulpprogramma gebruikt voor het branden van een WMV (Windows Media Video)-bestand naar een DVD is Nero Burning ROM 8. Dit hulpprogramma kunt u aanpassen van het brandproces met een groot aantal opties, hoewel een schijf kan worden gemaakt in drie eenvoudige stappen.

Instructies

1

Start de Nero Burning ROM 8-software van de geïnstalleerde locatie of met behulp van Nero SmartStart. Hiermee opent u Nero Burning ROM 8 in het "New Compilation" venster.

2

Klik op de "New Compilation" knop als Nero 8 niet automatisch wordt geopend met het venster nieuwe compilatie.

3

Selecteer "DVD" in het drop-down menu in de linkerbovenhoek en klik op de knop "New" bestanden toevoegen aan de DVD.

4

Navigeer naar het WMV-bestand of de bestanden op de DVD worden gebrand en voeg ze toe aan het compilatiegebied. Er is een schaal van de capaciteit aan de onderkant van het scherm laten zien hoeveel ruimte genomen en beschikbaar op de DVD. Zo lang als de indicator groen toont past de bestanden op de DVD.

5

Klik op de knop "Kies Recorder" en selecteer de DVD-RW-station in de lijst.

6

Klik op de knop 'Opties' en selecteer vervolgens DVD-ROM uit het menu "Book Type instellingen" dat de DVD moet worden afgespeeld op meerdere DVD-spelers.

7

Klik op de knop "OK" om de "Kies Recorder"-venster te sluiten.

8

Klik op de "Burn" knop op de werkbalk en selecteer de gewenste instellingen op het tabblad "Burn" in het "Branden Compilation" venster.

9

Plaats een lege DVD in de DVD-RW-station.

10

Klik op de "Burn" knop. Een voortgangsbalk geeft de status van het brandproces.

11

Klik op de "OK" of "Opnieuw branden" knop in het dialoogvenster dat verschijnt wanneer het brandproces voltooid is. "Burn opnieuw" kunt u een andere om DVD te maken met het WMV-bestand of om te beginnen een nieuwe compilatie.