Hoe gebruik ik de kaartlezer in Wind U100?

Terwijl het beschikbaar was, was de MSI Wind U100 één van de meest populaire netbooks beschikbaar. Met enkele naaste concurrenten (met inbegrip van de Acer Aspire en de Asus EEE PC), mini laptop MSI's genoten van een plek in de buurt van de top van de meeste detailhandelaren lijsten van bestseller-laptops. Zoals de U100 vele functies verpakt in een klein pakketje heeft, echter kan het vaak moeilijk geworden om de tool moet u uitvoeren van bepaalde taken efficiënt te vinden. Met behulp van de lezer van de geheugenkaart is een van deze taken, hoewel het is ontworpen om makkelijk te gebruiken zodra u besteden een paar ogenblikken leren wat je moet doen.

Instructies

Met behulp van de kaartlezer in de U100

1


Secure Digital (SD)-kaarten zijn de meest voorkomende indeling van het geheugen.


Zorg ervoor u het juiste type geheugenkaart. De U100 accepteert alleen secure digital (SD) of multimedia card (MMC) formaten. Variaties van deze soorten, met inbegrip van de hoge capaciteit van BR (SDHC), worden ook ondersteund in sommige modellen. Dit is afhankelijk van de distributeur.

2

Zoek de groef van de geheugenkaart. Het is een gleuf ongeveer 2,5 centimeter lang gelegen aan de rechterkant van de laptop. Het is achter één USB-poort, maar voor de twee cirkelvormige audio-aansluitingen.

3

Plaats de geheugenkaart in de sleuf. De kaart moet het gezicht omhoog, met de metalen contacten, geconfronteerd met de onderkant van de netbook. De kaart moet worden gericht, zodat de kant met de contactpersonen eerst worden ingevoegd en het tabblad aan de rechterkant van de kaart is.

4

De MSI Wind U100 wordt met Vensters XP, die de kaart automatisch herkent geladen. Een pop-up melding op het scherm vraagt u om een actie uit te voeren, en de geheugenkaart als een verwisselbare schijf in de lijst met stations zal verschijnen.

5

Druk op om de kaart op het door de gleuf. De lezer is lente geladen, dus zodra u drukt voorbij een bepaald punt (u hoort een klik), de kaart zal uitgeworpen genoeg om het gemakkelijk trekken uit.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg er altijd voor uw computer is niet toegang hebbend tot de geheugenkaart (lezen of schrijven van gegevens) wanneer u het verwijderen van de kaartlezer.