Hoe gebruik een Linksys T-mobiele Router op elk netwerkHoewel de Linksys WRT54-TM wordt gebrandmerkt als een product van T-Mobile, is er niets houdt je van het gebruik ervan in uw thuisnetwerk. In de kern is de WRT54-TM eigenlijk gewoon een zeer gemeenschappelijk WRT54G 4 poort, 802.11g draadloze router. Het kan worden geconfigureerd voor uitvoering op iemands eigen netwerk, ongeacht of ze een T-Mobile klant zijn. Gelukkig heeft de WRT54G-TM setup functies die u toestaan om uw draadloze netwerk up and running zeer snel.

Instructies

Bekabelde Setup

1

Koppel uw breedbandmodem los van zowel uw computer als de stroomtoevoer. Uw werk opslaan en afsluiten van uw PC.

2

Sluit de Ethernet-kabel van de modem aan de WAN-poort op de achterkant van de router.

3

Verbinding maken met een andere lengte ethernetkabel naar de netwerk-interfacekaart (NIC) op uw desktop of laptop computer.

4

Sluit de stroomvoorziening van de modem en wacht een paar minuten totdat de indicatielampjes op de voorzijde van de modem goed verlicht zijn.

5

Sluit de voeding van de router en schoen opwaarts uw computer. Start uw webbrowser om te controleren of de toegang tot het Internet.

Draadloze installatie

6

Start uw webbrowser, nadat u klaar bent met de bekabelde installatie. Richt uw browser aan "192.168.1.1" (zonder aanhalingstekens).

7

Inloggen met de gebruikersnaam "admin." Laat u het wachtwoordveld leeg.

8

Klik op de tab 'Draadloos netwerk' uw draadloze instellingen configureren op de juiste manier. Wijzig uw netwerk-SSID naar iets die u gemakkelijk kunt onthouden.

9

Stel een zekerheid ten minste niveau van WPA, zo niet WPA2-TPIK. Instellen dat uw wachtwoord als iets moeilijk voor anderen te raden, maar gemakkelijk kunt onthouden.

10

Klik op "Save Settings" en kan uw router opnieuw op te starten.

Tips & waarschuwingen

  • Als u van uw router voor draadloze toegang gebruikmaakt, probeer en zet uw router in het midden van uw kamer of huis te garanderen de beste dekking.