Hoe gebruik eBook goud

Schrijven en verkopen eBooks over elk onderwerp denkbaar is lucratief gebleken voor vele schrijvers en ondernemers. Met de juiste software, kunt u delen van uw creativiteit en het maken van geld op hetzelfde moment. De eBookGold 3.0-software kunt u uw eBooks te beschermen tegen piraterij met bijzondere veiligheidskenmerken. EBook goud is een goedkope software met geweldige recensies. Hier is hoe het te gebruiken.

Instructies

1

EBook onderzoekssoftware en de eBook Gold programma online. Bezoek de eBook goud website om te zien wat klanten zeggen over het product. Het eBook Gold softwareprogramma online kopen en downloaden naar uw computer.

2

Schrijf het eBook of organiseren van het materiaal dat u al geschreven voordat u de inhoud in uw nieuwe eBook Gold programma importeert.

3

Open een "nieuw Project" in het eBook Gold programma. Selecteer de bestanden die worden geïmporteerd in uw eBook.

4

Kies een thema of lay-out ontwerp voor een aangepaste uitstraling aan uw eBook. eBook goud heeft verschillende ontwerpen of "skins" u voor je eigen eBook gebruiken kunt.

5

Selecteer de gewenste beveiligingsfuncties in het scherm van de bescherming van het auteursrecht. Als u uw eBook verkopen zult, moet u te beschermen tegen verspreiding zonder uw toestemming. EBook goud biedt verbeterde beveiligingsfuncties voor uw bescherming.

6

Kies of om informatie te verzamelen van eBook kijkers via het eBook Gold programma, zoals hun e-mailadressen voor toekomstige contactpersoon.

7

Uw eBook publiceren door het eBook goud op het scherm te volgen instructies. Vervolgens moet u op de markt en verkopen van uw eBook, en dat is waar de pret begint.