Hoe gebruik Apple iPhoto Software

Apple-iPhoto-software is een gemakkelijke manier voor het opslaan en beheren van uw digitale foto's. U kunt het uitvoeren van elementaire bewerkingsfuncties, zoals bijsnijden, retoucheren en verbeteringen. U kunt ook doen op het scherm diavoorstellingen of burn foto van DVD's en bestellen van digitale prints met slechts een paar muisklikken. Het beste van allen, komt iPhoto geïnstalleerd en klaar om uit te voeren op alle moderne computers van Apple.

Instructies

1

Zoek uw dok. Dit is de kleine rij van pictogrammen die als een Apple-computer menubalk fungeert. Het ligt meestal aan de onderkant van uw scherm wanneer u eerst uw computer starten maar kan worden verplaatst naar de linker- of de rechterkant van het scherm zo goed. Als u een rij met pictogrammen helemaal niet ziet, sleept u uw muis over de randen van het scherm te vinden van de verborgen dok; Wanneer u de rechterrand verschijnt de dokpictogrammen.

2

Vind het iPhoto-symbool. Sleep uw muis langs de pictogrammen totdat een gelabelde "iPhoto" verschijnt, klik dan op het. U herkent ook iPhoto door het standaardpictogram, een foto van een palmboom en een camera.

3

Sluit uw digitale camera of de geheugenkaart op uw computer, dan klik op "Importeren" in de menubalk van de onderkant van iPhoto. Dit zal automatisch foto's importeren vanaf de meeste digitale camera's. Als uw foto's al op de computer zijn, u kunt gewoon slepen en laat vallen hen in de iPhoto-bibliotheek van de foto.

4

Klik op "Organiseren", naast de knop importeren die u in stap 3 hebt gevonden. Dit brengt je een overzicht van alle foto's in de fotobibliotheek. Selecteer meerdere foto's door te klikken en de muisknop ingedrukt te houden terwijl u sleept om te omsluiten de foto's, of houdt u shift ingedrukt terwijl u op foto's één voor één klikt te selecteren.

5

Gebruik de knoppen aan de linkerkant van de menubalk van uw Import/organiseren "Maken een nieuw Album," "Display een Slideshow", "Toon informatie" of "Roteren", alle met betrekking tot uw geselecteerde foto's. Als u een nieuw album aanmaken onder uw fotobibliotheek verschijnt en u zal zitten kundig voor slepen en neerzetten foto's uit de bibliotheek in het album, net als elke andere map op uw computer.

6

Bekijk de "Edit" knop op uw lagere werkbalk, rechts van "Organiseren". Dit roept je een overzicht van de verschillende bewerkingsfuncties. Zij zullen van invloed zijn op verschillende foto's op verschillende manieren, dus de beste manier om te leren is door te klikken op hen; u kunt altijd gebruik maken van de Edit -> Undo pulldown menu of druk op Apple-Z ongedaan maken wat u hebt gedaan.

7

Selecteer de laatste knop in de menubalk van de Import/organiseren, "Boek," om te zien het fotoalbum dat u hebt geselecteerd in afbeelding boekvorm. U kunt opmerkingen en titels of andere functies, vervolgens uit het boek afdrukken.