Hoe foto's uploaden naar Snapfish

Zijnde kundig voor delen en afdrukken van foto's is in een handomdraai met Snapfish. U kunt zelfs albums delen met anderen, zodat zij kunnen kiezen welke prenten ze willen kopieën van. Als je nieuw voor digitale foto's of net nieuw naar Snapfish, moet u eerst begrijpen de noodzakelijke stappen voor het uploaden van foto's naar Snapfish met succes.

Instructies

1

Inloggen op Snapfish. U kunt een bestaande aanmelding gebruiken of een nieuw account aanmaken.

2

Kies "Upload foto's" in de rechter bovenhoek van de website. Hiermee gaat u naar de nieuwe albumpagina waar u kunt een naam en datum van het album dat u wilt uploaden. Wanneer u tevreden bent, klik op "Upload naar dit album" aan de slag.

3

Zorg ervoor dat uw ActiveX-besturingselement up to date is. U zal worden gevraagd om te downloaden en installeren iets om het hulpmiddel van de QuickUpload functioneren. Volg de aanwijzingen op het scherm instructies om het programma op uw computer.

4

Selecteer uw foto's. Zodra de QuickUpload tool geopend is, klikt u op rechts bovenaan die zegt "Selecteer foto's." Een pop-upvenster wordt geopend die u toelaat om op uw computer naar foto's zoeken. Wanneer u een foto die u wilt uploaden, klikt u op het vakje naast de fotominiatuur van de. Wanneer u klaar bent, klik op de knop "Geselecteerde foto's uploaden" om het overzetten te starten.

5

Geduldig wachten terwijl uw foto's zijn geüpload naar de servers van Snapfish.

Tips & waarschuwingen

  • Sluit niet uit uw browser, totdat je de bevestiging dat het uploaden voltooid is.