Hoe foto's uploaden naar een Computer via BluetoothBluetooth is een open standaard voor draadloze communicatie, die gebruikers toestaat om de overdracht van gegevens tussen apparaten over korte afstanden. Deze gegevens kan worden overgedragen tussen vaste en mobiele apparaten en is zeer veilig. Veel gebruikers van hun phonesusing foto's overbrengen naar hun computers ingebouwde bluetooth-capaciteit of een bluetooth-apparaat dat kan worden aangesloten op meerdere computers. Met behulp van bluetooth foto's overbrengen naar uw computer kunt tijd besparen omdat het niet nodig u verwisselen van SD-kaarten of op de computer aansluit.

Instructies

1

Zorgen dat bluetooth is ingeschakeld voor uw computer. Als u geen bluetooth op uw computer maar uw computer bluetooth compatibel is, kunt u een bluetooth-apparaat worden aangesloten op de USB-poort van uw computer kopen.

2

Ga naar het menu "Instellingen" op uw telefoon. Kijk voor "Bluetooth" of "Draadloze" instellingen. Het varieert van verschillende modellen van telefoons, zodat u raadpleegt u de handleiding voor uw specifieke telefoon wellicht als u het gemakkelijk kunt vinden. U wellicht Selecteer "inschakelen" in dit menu als uw bluetooth niet al op.

3

Klik op de "Zoek Bluetooth-apparaat"-optie. Uw telefoon zal zoeken naar alle nabijgelegen bluetooth-apparaten. Zorg ervoor dat u staan dicht genoeg bij uw computer voor uw telefoon te halen zijn bluetooth. Een maximum van 30 feet is vereist. Minder is beter.

4

Het toestaan van uw telefoon om uw computer te zoeken. Wanneer de lijst met compatibele apparaten worden weergegeven op het scherm van uw telefoon, selecteer uw computer in de lijst. Het moet het enige apparaat gevonden. U zal worden gevraagd te accepteren of weigeren in paren rangschikken met uw computer. Kies accepteren. Voer uw wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.

5

Blader naar de locatie op uw telefoon waar de afbeeldingen zich bevinden en selecteer de afbeeldingen die u wilt overbrengen. Als de optie gegeven om te kopiëren of verplaatsen, kiest u de optie kopiëren kopieën van de foto's naar uw computer verzenden. De optie zet gaan de foto's vanaf uw telefoon volledig.