Hoe foto's te kopiëren vanaf een schijf van een fotograaf

Hoe foto's te kopiëren vanaf een schijf van een fotograaf


Moderne fotografen bieden vaak kopieën van hun foto's op een CD, alsook het verstrekken van kopieën van de traditionele film. Met een digitale kopie van familie, maakt huwelijk-, reis- of andere foto's het gemakkelijk die foto's met anderen kunt delen via e-mail of door ze te posten op een foto delen website. Ook kunnen digitale kopieën worden uitgeprint thuis op kwalitatief hoogwaardig papier en geproduceerd als ongeacht grootte is gewenst. Verplaatsen van de foto's vanaf een CD naar de vaste schijf van een computer is eenvoudig.

Instructies

1

Plaats de CD in het CD-station. Wachten op de CD te stoppen van spinnen.

2

Open "Deze Computer" door te dubbelklikken op het pictogram dat kan worden gevonden op de meeste bureaus, of door te navigeren naar het menu "Start" in de rechterbenedenhoek van het scherm en klikken op de optie "My Computer".

3

Zoek het station dat de CD ligt in en met de rechtermuisknop op het pictogram van het station. Kies "Explore" in het menu.

4

Zoek de afbeelding die moet worden gekopieerd en tikken daarop, zodat het wordt gemarkeerd. Als meer dan één afbeelding worden gekopieerd moet, "Ctrl" ingedrukt en klik op elk van de beelden. Selecteer gaan alle afbeeldingen in een map naar de menubalk boven aan het venster, selecteer 'Bewerken' en kies vervolgens "Selecteer alle".

5

Klik met de rechtermuisknop op de gemarkeerde afbeeldingen en selecteer 'Kopiëren'.

6

Navigeer naar de map waarin de afbeeldingen worden opgeslagen. Klik met de rechtermuisknop op het venster en kies "Plakken".

Tips & waarschuwingen

  • Foto's zijn beschermd door copyright wetten. Zorg ervoor u de juiste schriftelijke toestemming van de fotograaf de foto's te kopiëren.