Hoe foto's te kopiëren van Windows Vista naar een schijf

Hoe foto's te kopiëren van Windows Vista naar een schijf


Maken van foto-cd of dvd's kunt u back-up van uw foto's en deel ze met familie en vrienden. Uw afbeeldingen op te slaan op CD of DVD biedt ook een oplossing voor beperkte ruimte op de vaste schijf van de computer. Archivering van uw foto's op schijf kunt opslaan voor onbepaalde tijd op georganiseerde wijze. Microsoft Windows Vista heeft ingebouwde software waarmee kopiëren foto's op een CD of DVD een handige en eenvoudige taak.

Instructies

1

Plaats een lege CD of DVD in de CD of DVD schrijver van de computer. Een dialoogvenster verschijnt automatisch.

2

Met de linkermuisknop op "Branden bestanden aan gegevensschijf" in het dialoogvenster. De bestanden branden naar gegevensschijf dialoogvenster zal verschijnen.

3

Typ de naam voor de schijf die u wilt maken en klik vervolgens met de linkermuisknop op de knop "Volgende". Vista zal Formatteer de schijf. Een lege map zal verschijnen vertegenwoordigen de lege schijf zodra dit is voltooid.

4

Met de linkermuisknop op de knop "Start", met de linkermuisknop op "Alle programma's" en selecteer "Windows Photo Gallery" in het menu.

5

Klik op de foto's die u wilt plaatsen op de schijf. Houdt "Ctrl" ingedrukt om meerdere items te selecteren. De geselecteerde items worden gemarkeerd.

6

Klik met de linkermuisknop, houd en sleep de items naar de lege map ze naar de lege schijf kopiëren.

7

Druk op de "Eject" knop op uw CD- of DVD-brander. Vista zal de disc voltooien en het automatisch uitwerpen. Uw picture-disc wordt nu gemaakt.

Tips & waarschuwingen

  • Voorkomen dat andere programma's actief tijdens het maken van uw picture-disc.
  • Wees geduldig. Kan zij Vista enkele minuten voor het opmaken van de schijf.
  • Extra programma's draaien tijdens het maken van schijven kan fouten veroorzaken.