Hoe foto's te kopiëren van documenten naar DVD-stations

Hoe foto's te kopiëren van documenten naar DVD-stations


Een document op een computer is een digitaal bestand dat tekst bevat. Deze bestanden bevatten tekstverwerking-bestanden, Kladblok-bestanden, spreadsheets, PDF's, en anderen. Document software varieert in complexiteit en sommige beschikken over het vermogen om op te nemen van foto's in het document zelf. Een paar verschillende manieren zijn beschikbaar voor het halen van deze foto's van de documenten, met inbegrip van de kopie en plakken techniek of de print screen-functie. Kopiëren van deze foto's, eenmaal uitgepakt, naar een DVD-station zal ze beschikbaar zijn voor back-up op een DVD ter bewaring afgeven.

Instructies

Foto's kopiëren van MS Word

1

Open het Microsoft Word-bestand door te dubbelklikken op de naam van het bestand op de harde schijf van uw computer. Deze stap is vereist dat u weet dat de locatie van uw bestand. U kunt altijd zoeken door te klikken op 'Start' dan 'zoeken' op het bureaublad.

2

Scroll naar beneden het document totdat u de foto die u wilt kopiëren. Klik op de foto en sleep deze naar het bureaublad. Uw computer zal een venster openen om te vragen of u wilt een kopie van de foto. Klik op "Ja".

3

Typ een nieuwe bestandsnaam voor de afbeelding onder "Bestandsnaam" in het venster dat verschijnt. Ook de locatie voor de nieuwe afbeelding te kiezen uit het drop-down menu aan de bovenkant van het venster. Klik op "OK," uw foto zal nu worden opgeslagen als een apart bestand waar u het hebt opgeslagen.

Fotobestanden maken van een Adobe PDF

4

Open het Adobe PDF-bestand of een ander bestand waarin u de locatie van de foto niet wijzigen. Deze bestanden worden beschouwd als ingesloten. In tegenstelling tot met een MS Word-bestand hoeft niet u de mogelijkheid om te verwijderen, de positie ervan wijzigen of ze op geen enkele manier wijzigen.

5

Scroll naar beneden naar de afbeelding die u wilt kopiëren. Centreren in het programmavenster. Zodra de "Print Screen"-knop op uw toetsenbord drukt. Het is gelegen aan de rechterkant van de F12-knop en links van de Scroll lock knop in de rechter bovenhoek van je toetsenbord.

6

Open Windows Paint of Adobe Photoshop. Klik op uw cursor eenmaal in het lege werkgebied. Druk gelijktijdig de toetsen "Ctrl" en "V". Deze sleutels zijn de sneltoetsen voor de bewerking van "plakken". Deze actie zorgt ervoor dat een screenshot van de computer worden geplakt in het werkgebied van uw foto.

7

Gewas rond het het schermschot om uit het gedeelte van de geen onnodige achtergrond van de foto bewerken totdat u enige links met uw oorspronkelijke gewenste afbeelding. Selecteer 'Bestand' dan 'Opslaan als' in de werkbalk. Uw foto opslaan op uw harde schijf met een unieke bestandsnaam en locatie.

Afbeeldingsbestanden kopiëren naar DVD

8

Plaats een lege DVD in uw DVD-R-station, waarmee u een kopie van uw foto's naar een DVD branden. Wachten voor het actie-venster wordt weergegeven, geeft u een lijst met keuzes over hoe u verder actie kunt ondernemen.

9

Selecteer de optie 'Bestanden branden naar DVD'. Uw DVD-branden software zal automatisch openen. Als uw computer niet uitgerust met DVD-branden software zijn, zal u moeten downloaden. Veel gratis programma's zijn online beschikbaar die kunnen direct worden gedownload.

10

Sleep bestanden om te worden verbrand om de DVD in uw lijst voor branden op de DVD-branden software. Wanneer u klaar bent, klikt u op 'Branden'.

11

Bekijk de staaf van de vooruitgang om te controleren wanneer de DVD klaar is met branden. Het programma waarschuwt u die het werk is afgerond. Hebt u de optie meer DVD's met dezelfde bestandenlijst te maken of te selecteren "Done".

12

Verwijder de DVD uit het DVD-station als u klaar bent. Schrijf de naam van uw DVD of de namen van de afzonderlijke bestanden op de DVD top met een zwarte permanent marker.