Hoe foto's te kopiëren van de harde schijf op CD

Hoe foto's te kopiëren van de harde schijf op CD


Foto's vanaf een harde schijf naar een CD kopiëren is handig wanneer u wilt opslaan van ruimte op harde schijf of wanneer u wilt dat uw foto's beschikbaar in een draagbaar formaat. Een standaard-CD heeft ongeveer 700 MB aan gegevens. Dit vertaalt zich in meer dan 200 hoge resolutie foto's. Wanneer u foto's kopiëren naar een CD wilt, het proces is eenvoudig en duidelijk genoeg dat zelfs een computer beginner het met succes kunt voltooien.

Instructies

Windows XP

1

Plaats een lege CD-R of CD-RW in de CD-recorder.

2

Navigeer naar de locatie waar de foto's zich bevinden.

3

Selecteer de foto's door te wijzen op hen. Kies "Kopiëren naar CD."

4

Open "Deze Computer" en dubbelklik op het cd-rom-station van uw computer. Controleer of dat de foto's zijn er te wachten om te kopiëren.

5

Selecteer "Deze bestanden schrijven naar CD" om de CD-writing wizard te starten. Laat de wizard te gaan door de stappen kopiëren.

6

Controleer of dat de foto's staan op de CD nadat het kopieerproces is voltooid.

Windows Vista en Windows 7

7

Plaats een lege CD-R of CD-RW in de CD-recorder.

8

Klik op "Bestanden op schijf branden." Naam van de CD door het invoeren van een naam in het lege veld dat verschijnt en druk op "Volgende". Wacht terwijl de schijf om te kopiëren voorbereidt.

9

Navigeer naar de locatie waar de foto's zich bevinden.

10

Selecteer de foto's door te wijzen op hen. Sleep de geselecteerde foto's naar de schijfmap. De foto's worden automatisch naar de CD gekopieerd.

11

Controleer of de foto's op de CD nadat het kopieerproces is voltooid.