Hoe foto's te kopiëren van cd's naar Flash Drives

Hoe foto's te kopiëren van cd's naar Flash Drives


U kunt digitale foto's opslaan op verwisselbare media, zoals cd's en USB-flashstations. Het is geschikter voor het opslaan van gegevens en foto's op een flash drive dan een CD, echter omdat flitsaandrijving wijzigen kunnen, verplaatsen en opslaan van bestanden, in tegenstelling tot een CD. Hoewel herschrijfbare cd's u toevoegen en wijzigen van inhoud kunnen, vereist dit ook dat u elke keer dat u wilt bijwerken of toevoegen van bestanden naar de CD kunt branden. U kunt uw foto's verplaatsen vanaf een CD naar een flash drive voor opslag of op elk gewenst moment bewerken.

Instructies

1

Plaats de CD in cd-rom-station van uw computer.

2

Uw USB-flashstation in een USB-poort op dezelfde computer.

3

Klik op de knop "Start" en kies "Computer" uit het menu Start. Hier ziet u een lijst met schijven en Verwisselbare opslag, met inbegrip van uw CD-station en het USB-station.

4

Dubbelklik op uw CD-station en ga naar de foto's die u wilt kopiëren.

5

Klik op de foto om deze te selecteren. Als u wenst om meer dan één foto te selecteren, kunt u houd de "Ctrl"-toets op uw toetsenbord en met de linkermuisknop op elke foto.

6

De "Ctrl"-toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk op de "C"-toets om te kopiëren van de fotobestanden.

7

Open het USB-station uit de "Computer" venster en blader naar de map waar u zou willen opslaan van de foto's.

8

De "Ctrl"-toets op uw toetsenbord ingedrukt en druk op de "V"-toets om te plakken de fotobestanden. De bestanden worden weergegeven in de map op uw USB flash drive.