Hoe foto's overbrengen naar een Computer via een USB-verbinding

Hoe foto's overbrengen naar een Computer via een USB-verbinding


Foto's van de geheugenkaart van uw digitale camera overbrengen naar uw PC met behulp van die een USB-kabel zal toestaan u om dingen te doen zoals het bewerken van uw foto's, hen te uploaden aan de delen van de websites en volgorde afdrukken. De meeste computers, zowel Macs als PC's, uitgerust om op te sporen van digitale camera's. Als uw computer niet over het juiste stuurprogramma verbinding maken met uw camera beschikt, zal het u door de noodzakelijke stappen voor het vinden en installeren van een lopen.

Instructies

1

Schakel uw camera. Uw computer aanzet.

2

Sluit de camera aan op de computer via de USB-kabel. De kleine uiteinde van de kabel aansluiten op de poort van uw camera. Het grote uiteinde van de kabel aansluiten op de poort op uw computer.

3

Zet uw camera.

4

Wacht tot de computer te herkennen van de camera en volg de instructies die worden weergegeven op uw computerscherm. Ongeacht of uw computer een PC of een Mac is, wordt u gevraagd om te kiezen een map te kopiƫren van de beelden in en opties om de naam van de beelden te krijgen.

Tips & waarschuwingen

  • Verwijder afbeeldingen van de geheugenkaart van uw camera niet totdat u hebt geverifieerd dat de beelden zijn overgedragen naar uw computer met succes.