Hoe foto's importeren van een Camera naar Craigslist

Hoe foto's importeren van een Camera naar Craigslist


Craigslist is een rubrieksadvertentie Internet gebaseerde dienst waar mensen kunnen vinden van een nieuwe baan, huisvesting of een datum; deelnemen aan discussiefora over een scala van onderwerpen; kopen en verkopen van producten en diensten. Met al het verkeer dat een bezoek aan de site, een ding dat kan uw advertentie onderscheiden van de anderen is het posten van foto's als het object dat u verkoopt en de voorwaarde is in wilt weergeven. Terwijl u foto's die zijn geïmporteerd uit uw harde schijf boeken kunt, kunt u ook deze importeren rechtstreeks vanaf uw digitale camera als u kiest.

Instructies

1

Sluit uw digitale camera naar de computer via de USB-kabel. Open uw internetbrowser en ga naar de website van Craigslist. Klik op uw staat, en klik vervolgens op de bepaalde plaats of regio binnen die staat te worden doorgestuurd naar de aanbiedingen voor uw LAN.

2

Klik op 'Te koop' als de verkoop van een item, of de bepaalde sectie die u wilt boeken een advertentie in en klik vervolgens op "Post" bovenaan rechts van het scherm. Selecteer en klik op het specifieke gedeelte waar u wilt dat de advertentie geplaatst, zoals "huishoudelijke artikelen."

3

De specifieke informatie voor uw advertentie, met inbegrip van de titel, prijs en locatie, evenals de beschrijving en uw e-mailadres invullen. Klik vervolgens op de knop "Add/Edit Images" onder het beschrijvingsvak. Hiermee opent u een sectie, zodat u kunt maximaal vier foto's ter begeleiding van uw advertentie toevoegen.

4

Klik op de eerste "Browse" knoop. Dit opent een nieuw venster voor het vinden en selecteren van de foto's. Klik op 'Computer' in het linker menu, en klik vervolgens op het station dat uw camera is aangesloten op, zoals "E: verwijderbare Media."

5

Selecteer de foto die u wilt uit de mappen van uw camera en klik op "Open." De foto wordt geladen en met uw advertentie worden weergegeven. Herhaal dit proces om meer foto's toevoegen als u kiest en klikt u op de knop "Doorgaan" wanneer u klaar bent. Volg de instructies op het scherm om uw aanbieding te voltooien en post-it op Craigslist.