Hoe foto's geopend in Internet Explorer 8 weergeven

Hoe foto's geopend in Internet Explorer 8 weergeven


Foto's openen in Internet Explorer 8 is eenvoudig, omdat Internet Explorer 8 is ontworpen om foto's te bekijken. Foto's van alle meest populaire bestandsformaten zoals JPEG, GIF en BMP worden ondersteund door Internet Explorer. Internet Explorer 8 kunt openen zeer hoge resolutie bestanden en grote afbeeldingsbestanden, zelfs bestanden die meer dan 50MB groot zijn. Grote foto's worden automatisch verkleind tot een resolutie die wordt ondersteund door het scherm, maar ze kunnen worden vergroot tot hun oorspronkelijke grootte door op de afbeelding te klikken.

Instructies

1

Klik op de Windows orb, "Program Files", en vervolgens 'Internet Explorer' om het programma te starten.

2

Voer in de URL of het adres van de foto in de adresbalk van Internet Explorer. Druk op "Enter" op het toetsenbord en de foto wordt weergegeven in Internet Explorer.

3

Klik op "bestand" en vervolgens "Open" te openen van een image-bestand van de vaste schijf van de computer. Een explorer-venster wordt weergegeven. Ga naar het afbeeldingsbestand op de vaste schijf en dubbelklik erop. Het image-bestand wordt geopend in Internet Explorer.

4

Klik met de rechtermuisknop op een afbeelding die wordt weergegeven in Internet Explorer om een menu-box. Klik op "Afbeelding opslaan als." Dit brengt een dialoogvenster "Opslaan". Voer in de bestandsnaam van de foto, of gebruik de standaardnaam. Selecteer een map waarnaar u het bestand opslaan en klik vervolgens op "Opslaan".