Hoe foto's afdrukken op een Epson CX8400

De Epson Stylus CX8400 kunt afdrukken op een verscheidenheid van media, met inbegrip van fotopapier om te produceren beide zwart-wit, alsmede volledige kleur fotoafdrukken. De printer kunt u afdrukken van foto's vanaf uw computer of vanaf een compatibele geheugenkaart van uw digitale camera. De printer heeft geheugenkaart slots die compatibel met CompactFlash, Microdrive, Memory Stick, MagicGate, SD, MicroSD, Memory Stick Pro, xD zijn Picture Card en Micro SDHC opslageenheid roos.

Instructies

Afdrukken van geheugenkaart

1

Druk op van de printer "Power" knop zet de printer aan. Schuif de geheugenkaart in de compatibele sleuf op de printer.

2

Druk op van de printer "Memory Card" knop, en druk op de knop "Ok". Gebruik de pijltoetsen om te bewegen door de fotobestanden op de geheugenkaart, druk vervolgens op de "Plus" en "Min" knoppen om vermindering van het aantal exemplaren dat u wilt afdrukken van elke foto.

3

Druk op de knop "Menu" om alle beschikbare opties voor het bewerken van de foto's of het schakelen van de printer-instellingen weer te geven. Gebruik de pijltoetsen om selecties te maken in het menu en druk op de knop "Ok" om het instellingenmenu te verlaten.

4

Druk op de "Start" knop om te beginnen met afdrukken van uw foto's. Afdrukken op elk gewenst moment annuleren door op de "Stop/Clear zetting" knop te drukken.

Afdrukken vanuit Computer

5

Zet de printer en uw computer. Opstarten van het systeem en laat de printer om de warming-up proces te voltooien.

6

Open uw foto-editing software van keuze door te klikken op de Windows-knop op de taakbalk van de computer, en vervolgens te klikken op "Programma's" en te klikken op map van de software dan de software pictogram. Klik op de optie 'File' aan de bovenkant van het venster, dan klik op "Open" en dubbelklik op het pictogram van het fotobestand.

7

Maken eventuele aanpassingen van de foto die u wilt afdrukken in de programma voor fotobewerking. Zodra u klaar bent, klikt u op de optie "Bestand" aan de bovenkant van het venster, en klik op 'Afdrukken'.

8

Klik op de knop "Eigenschappen" in het afdrukken venster te openen instellingen van het stuurprogramma van de printer. Doorlopen van de tabbladen naar papier in de printer en andere instellingen wijzigen en klik op "Ok" en vervolgens de knop "Afdrukken" om te beginnen uw foto af te drukken.