Hoe Flash Video werk?

Hoe Flash Video werk?

Internet Video Basics

Video is uitgegroeid tot een standaard media op het Internet. Zoals bij elke technologie, ontstaan normen snel met betrekking tot de beste indeling als het gebruik verruimt. Web gebaseerde Flash-video is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte normen online, maar dit was niet altijd het geval.
Een van de grootste vroege belemmeringen voor webvideo was bandbreedte. Video's vereisen een grote hoeveelheid gegevens om te spelen. Het was niet tot het wijdverbreide gebruik van breedband breedbandinternet die deze belemmering kan worden overwonnen. Als verbindingen sneller worden, wordt het gemakkelijker om delen van video bestanden.
Er zijn verschillende manieren dat video online kan worden geleverd. Unidirectioneel is het hele bestand volledig is gedownload voordat u het. Dit was gebruikelijk in de begindagen op Web video. Het probleem met deze benadering is dat de gebruiker tot het gehele downloaden wachten moet te voltooien.
Flash-video werd ontwikkeld voor oplossen van beide grootte en downloaden van problemen. Video is gecomprimeerd om te verkleinen. In plaats van te worden gedownload, is Flash ontworpen om te "streamen", of spelen aangezien het laadt. Hierdoor wordt een viewer beginnen kijken bijna onmiddellijk.

Flash Video Details

Er zijn twee gangbare formaten voor Flash video op het Web: FLV en F4V. De meer geavanceerde indeling is F4V. Dit is gebaseerd op de H.264-codec en kan worden afgespeeld in Flash Player 9.0.115 en alle latere versies. Deze codec kunt hoge resolutie video wordt gecomprimeerd in een kleinere bestandsgrootte, met weinig verlies van kwaliteit.
Zowel FLV- en F4V-formaten geven producenten en ontwerpers van video vele creatieve opties. In plaats van gewoon spelen een statische video, ondersteunt Flash interactieve elementen en besturingselementen. Vele geavanceerde websites integreren video rechtstreeks in de site, het creƫren van een rijke media-ervaring.
Flash Player is het programma dat wordt uitgevoerd op de video en speelt het voor de kijker. Deze weergave kan worden gecontroleerd, of "script," voor interactie. De bestandsindeling gebruikt voor het uitvoeren van video scripts heet "SWF."
In wezen, Flash Player 'leest' de SWF-script richtingen, die het vertellen wanneer de juiste FLV- of F4V-video af te spelen. Hierdoor veel meer interactiviteit dan eerdere indelingen.

Flash Video ontwikkelingen

Zoals Flash video werd vaker online, werden veel verschillende applicaties ontwikkeld om functionaliteit toe te voegen aan de manier waarop gebruikers met video werken.
Een steeds vaker voorkomende toevoeging aan Flash-video is het gebruik van aantekeningen en hotspots. Deze geven extra informatie, terwijl een video wordt afgespeeld, en kan worden gecontroleerd of uitgeschakeld. Bijvoorbeeld, kunnen vreemde taal video's weergeven ondertitelde aantekeningen voor vertaling, die kan worden gewijzigd indien nodig. Hotspots kunnen gebruikers klik op verschillende delen van de video en verborgen details weergeven.