Hoe FLAC-bestanden converteren naar MP3 Wav-formaat

Hoe FLAC-bestanden converteren naar MP3 Wav-formaat


De bestandsindeling Free Lossless Audio Codec (FLAC) bevat lossless audio-bestanden, wat betekent dat geen van de originele audio-inhoud heeft is verwijderd. De meeste audio programma's, met inbegrip van Apple iTunes, lezen niet de opmaak, waardoor dat u willen omzetten FLACs in grotere schaal compatibel containers zoals MP3s en WAVs. De volgende softwareoplossingen bieden methoden voor FLAC conversie.

Instructies

One-click Converter

1

Ga naar cnet.com en de One-click FLAC to MP3 Converter downloaden (zie bronnen).

2

Installeer de software en ga akkoord met de gebruikersovereenkomst van. De software voorziet 10 gratis conversie voordat u een aankoop vereist.

3

Klik met de rechtermuisknop op een FLAC-bestand dat u wilt converteren. In het contextuele menu ziet u een nieuwe optie is verschenen, "Convert audio bestanden." In tegenstelling tot de meeste omzettingssoftware, One-click op de achtergrond wordt uitgevoerd en zorgt voor conversie zonder de noodzaak om een apart programma te starten.

4

Klik op "Converteren naar WAV" of op "Converteren naar MP3." Het FLAC-bestand worden geconverteerd naar de indeling die u selecteert.

RiverPast

5

Download en installeer RiverLast Audio Converter (zie bronnen). Als één muisklik biedt RiverPast een gelimiteerde demo-versie uit te proberen.

6

Start de software en klik op de "Bestand toevoegen"-knop naast het "+" teken.

7

Selecteer het FLAC-bestand dat u wilt converteren in het pop-upmenu. Klik op "Openen" om het te selecteren.

8

"WAV" of "MP3" selecteren als uw outputformaat in het "Audio Type" drop-down menu. Klik op "Browse" en kies een doelmap voor het geconverteerde bestand.

9

Klik op "Convert". De nieuwe audio-bestand wordt weergegeven in de map die u in stap 4 hebt geselecteerd.

Magische Converter

10

Download en installeer de Magic FLAC Converter (zie bronnen). Deze heeft een gratis trial versie voor download, ook.

11

Open de software en klik op de "Bestanden toevoegen"-knop. Zoek in het dialoogvenster de FLAC-bestand dat u wilt converteren. Zodra u het bestand hebt gevonden, klikt u op "Openen" om deze te selecteren.

12

Klik op "Wijzigen" om Selecteer een doelmap voor het geconverteerde bestand. Alternatief, kunt u deze stap overslaan en het bestand verschijnt automatisch in de bestandsmap Magic.

13

Selecteer "MP3" of "Naar WAV."

14

Klik op "Convert". Nadat de conversie is voltooid, wordt het bestand weergegeven in de map die u in stap 3 hebt geselecteerd.