Hoe FictionWise eReader boeken lezen op de Kindle

Hoe FictionWise eReader boeken lezen op de Kindle


De Kindle is in staat om te laden en weergeven van uw onbeveiligde "mobi" indeling e-boeken, evenals downloaden nieuwe e-boeken rechtstreeks bij de online Kindle Store. De Fictionwise website biedt e-boeken in een verscheidenheid van formaten, met inbegrip van sommige aansteekt-compatibele .mobi-bestanden. U kunt machtigen Fictionwise .mobi e-boeken rechtstreeks naar de Kindle via e-mail, waarna u zal zitten kundig voor e-books uit uw Fictionwise boekenplank verzenden met uw Kindle apparaat met een enkele klik te verzenden.

Instructies

1

Druk op de "Menu"-knop op de aansteekt en open het "Instellingen" pagina met behulp van de vijf-way controller. Neem nota van de Kindle's e-mailadres weergegeven op de pagina "Instellingen".

2

Open de pagina "Beheren uw Kindle" op uw Amazon.com online-account en ga naar het gedeelte "Uw Kindle goedgekeurd e-maillijst".

3

Voer "[email protected]" in het "e-mailadres:" vak en klik op de link 'Toevoegen adres'. Hierdoor Fictionwise voor het verzenden van e-mails rechtstreeks naar uw Kindle apparaat.

4

Ga naar de "My Bookshelf" pagina op Fictionwise.com en klik op de koppeling "Update mijn profiel".

5

Klik op de koppeling "mijn Kindle e-mailadres en voer het e-mailadres gekoppeld aan uw aansteekt. Klik op de knop "Verzenden" om door te gaan.

6

Klik op de knop "E-mail naar Kindle" naast alle Fictionwise e-boeken die u wilt lezen op je aansteekt. Het e-book zal automatisch worden geleverd aan het aansteekt na een paar minuten.

7

Selecteer het Fictionwise e-boek van de Kindle's bibliotheek met behulp van de 5-weg-controller. Het e-boek wordt geopend, en hetzelfde als ieder ander boek op uw Kindle apparaat kan worden gelezen.

Tips & waarschuwingen

  • Als veiligheidsmaatregel, Amazon.com kunt alleen afzenders die zijn vermeld in de "uw Kindle goedgekeurd e-maillijst" voor het verzenden van e-boeken aan uw aansteekt.