Hoe Embed Links binnen een afbeelding in WordPress

Als u een miniatuur in een post WordPress weergeeft, WordPress koppelt de miniatuur aan de full-sized versie van de afbeelding. Als een lezer op de afbeelding klikt, wordt de grotere versie van de afbeelding weergegeven in de browser. Nochtans, zou u willen veranderen van een afbeeldingskoppeling. Bijvoorbeeld, hebt u een website die productoverzichten publiceert, zou u graag een afbeelding link naar de officiƫle website van dat product. Dit om mogelijk te maken, kunt WordPress u een afbeelding naar een willekeurige URL die u wilt koppelen.

Instructies

1

Open het menu "Berichten" op het WordPress dashboard, en klik op "Nieuwe toevoegen" om te beginnen een nieuw bericht, of klik op de link 'Bewerken' onder een bestaand bericht.

2

Klik op de locatie in de post waar u de afbeelding wilt plaatsen en klik vervolgens op de "Add an Image"-pictogram naast de woorden "Upload/invoegen" boven het post uitgeven gebied wenst.

3

Klik op de knop "Bestanden selecteren". Zoek de afbeelding op uw computer die u wilt weergeven in de post, en dubbelklik erop om te uploaden naar uw WordPress website. Als u wilt weergeven een afbeelding die je al hebt geĆ¼pload, klik op het tabblad "Mediabibliotheek" aan de bovenkant van het venster "Add an Image" en klik op de "Show" link naast de afbeelding.

4

Verwijder de tekst in het veld "Link URL" in de buurt van de onderkant van het venster en typ de URL van de koppeling die u zou willen verzenden van lezers aan als ze op de afbeelding klikt.

5

Klik op de knop "Invoegen in Post".

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt wijzigen de ingesloten koppeling in een bestaande afbeelding, klik op de afbeelding in de WordPress post uitgeven scherm en klik op het pictogram van een afbeelding in de linkerbovenhoek van de afbeelding. De rest van de stappen is dezelfde als die wordt beschreven in dit artikel de stappen.