Hoe Embed een Video op WordPress 2.9

Hoe Embed een Video op WordPress 2.9


WordPress biedt webontwikkelaars een eenvoudig te gebruiken content managementsysteem. Het systeem, echter, ontbreekt een robuuste hulpprogramma voor video insluiten. Dit is waar de WordPress plugins van pas komen. De mogelijkheid om te downloaden invoegtoepassingen, waaronder een video's toevoegen aan uw website, is wat maakt WordPress een favoriet onder ontwikkelaars.

Instructies

1

Inloggen op uw WordPress website.

2

Selecteer "Nieuwe toevoegen" in de "Plugins"-sectie van het linker navigatiemenu. Typ "Embedded Video" naast het tekstveld "Term". Klik op "Search Plugins."

3

Klik op "Installeren Plugin," dan "Oke" om te bevestigen van de installatie. Nadat "Embedded Video" succesvol is geïnstalleerd, klikt u op "Actieve Plugin."

4

Selecteer "Nieuwe toevoegen" onder "Berichten" in het linker navigatiemenu. Zorg ervoor dat het lichaam van de post is ingesteld op "Visual" en niet "HTML". Klik op het pictogram "Embedded Video Plugin - Embed Video".

5

Bepalen welk type van video's gonna worden ingesloten. De plugin geeft drie opties: Embed een video van een portaal (dat wil zeggen, YouTube, Google Video, etc.), upload een video of een koppeling naar een willekeurige video invoegen. Selecteer welke optie is gerelateerd aan de video die u probeert toe te voegen aan uw WordPress site. Klik op 'Insert'.

6

Klik op "Preview" om te zorgen dat de video geladen binnen de post of pagina correct. Publiceren als alles er goed uitziet.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt video's insluiten in eerder gepubliceerde berichten en pagina's met behulp van de plugin "Embedded Video".